Olet tarkastelemassa seuraavan version ohjesisältöä::

Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Story CC ladataan ja asennetaan?

Story CC on verkkopohjainen palvelu, joten sitä ei tarvitse ladata. Pääset alkuun yksinkertaisesti kirjautumalla sisään (vain englanniksi) Adobe Story CC -sivulta.

Voinko kokeilla Story CC:tä, ennen kuin teen tilauksen?

Jos sinulla on jo Creative Cloudin Kaikki sovellukset -tilaus, sinulla on jo Story CC. Yksinkertaisesti kirjaudu sisään (vain englanniksi) Adobe Story CC -sivulta. Jos sinulla ei ole Creative Cloud -jäsenyyttä, voit kokeilla Story CC -kokeiluversiota ilmaiseksi. Vieraile Adobe Story CC -sivulla (vain englanniksi) ja pääset alkuun.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko käyttää Storya iPadissani?

Storya ei ole testattu toimimaan iPadeissa eikä muissa mobiililaitteissa.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan Creative Cloud -jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Creative Cloud -kokeilun muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita jäsenyyden päivittämiseksi ja aloittamiseksi. Voit muuntaa Story CC -kokeilun maksulliseksi tilaukseksi yksinkertaisesti napsauttamalla Päivitä nyt Story-näytön oikeassa yläkulmassa.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, voit edelleen käyttää ilmaisia Creative Cloud -jäsenyysetuja ja kaikkia laitteeseesi tallentamiasi tiedostoja. Et kuitenkaan voi käyttää sovelluksia etkä useimpia palveluita ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Lue kuinka peruuttaa erityyppisiä Creative Cloud -jäsenyyksiä ja ymmärtää Adoben tilausehtoja.

Yleiset ongelmat

Miksi en voi kirjautua Adobe Story -tiliini?

Jollet voi kirjautua Adobe Story -tiliisi, katso Adobe Storyyn ei voi kirjautua.

Kun siirryn Adobe Storyn ilmaisversiosta maksettuun versioon, voinko käyttää CC (Classic)- vai CC-versiota?

Nykyiset CC (Classic) -version käyttäjät siirretään käyttämään samaa versiota ja uudet käyttäjät siirretään käyttämään CC-versiota. Lisätietoja on kohdassa Adobe Story CC ja Adobe Story CC (Classic) / Yleisiä kysymyksiä (vain englanniksi).

Miksi en voi kirjautua sisään Story-työpöytäsovellukseen?

Jos et voi käynnistää tai kirjautua Story -työpöytäsovellukseen, katso tästä vianmääritysohjeesta ratkaisuja.

Miksi en voi tulostaa Adobe Story -asiakirjoja Google Chrome -selaimen kautta?

Jos Adobe Story -asiakirjojen tulostaminen Google Chrome -selaimella tuottaa ongelmia, katso Tulostaminen Google Chromella ei onnistu (vain englanniksi).

Yhteisö

Liity keskusteluun.