Adobe Drive-extensie wordt niet weergegeven in het deelvenster Favorieten

In Bridge CC 2015 wordt de Adobe Drive-extensie na installatie niet weergegeven in het deelvenster Favorieten (Windows en Mac OS).

Oplossing: de extensiemap handmatig toevoegen

Als de Adobe Drive-extensie na installatie niet wordt weergegeven, voegt u die als volgt toe aan het deelvenster Favorieten in Bridge CC 2015:

1. Kopieer de map Adobe Drive Extension die zich op de volgende locatie bevindt:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC Extensions\
    Mac OS X: /Library/Application Support/Adobe/Bridge CC Extensions/

2. Plak de gekopieerde map naar de volgende locatie:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC 2015 Extensions\

Mac OS X: /Library/Application Support/Adobe/Bridge CC 2015 Extensions/

3. Start Bridge opnieuw.