In het deelvenster Exporteren in Bridge CS6 worden de beschikbare services niet langer weergegeven.

Productversie waarop dit van invloed is

Adobe Bridge CS6 (versie 6.0)

Besturingssystemen

Windows and macOS

Oplossing

Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

1. Sluit Bridge CS6 als de toepassing open is.

2. Ga naar de onderstaande maplocatie:

• Windows: C:\Users\<gebruikersnaam>\AppData\Roaming\Adobe\Bridge CS6\
    • Mac: /Users/<gebruikersnaam>/Library/Application Support/Adobe Bridge CS6/

Voer een back-up uit van de map Export Panel naar een locatie die u kunt onthouden, zoals uw bureaublad.

Nadat u de back-up hebt uitgevoerd, verwijdert u de map Export Panel uit de bovenstaande Adobe Bridge CS6.

3. Ga naar de onderstaande maplocatie:

• Windows: C:\Program Files\Adobe\Adobe Bridge CS6 (32- of 64-bits)\PublishPanel\Factory\zxp\
    • Mac: ga als volgt te werk:
      1. Ga naar /Applications/Adobe Bridge CS6/
      2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand Adobe Bridge CS6.app en selecteer Pakketinhoud weergeven in het contextmenu.
      3. Ga vervolgens naar de map Contents/Resources/PublishPanel/factory/zxp/ in de toepassingsinhoud van Adobe Bridge CS6.
  4. In de zxp-map vindt u deze .zxp-bestanden: Computer_Upload.zxp, Facebook_Upload.zxp, Flikr_Upload.zxp, Photoshop.com_Upload.zxp

Voer een back-up uit van alle .zxp-bestanden. Nadat u een back-up hebt uitgevoerd, verwijdert u de .zxp-bestanden hier.

5. Download het bestand Archive.zip dat hieronder is bijgevoegd en pak het uit.

Downloaden

Kopieer alle individuele .zxp-bestanden uit de uitgepakte inhoud en plak ze in de zxp-map die hierboven in Stap 3 is vermeld.

6. Start Bridge CS6.

Nu worden de services in het deelvenster Exporteren weergegeven.