Licenties voor beperkte functionaliteit | Overzicht

Licenties voor beperkte functionaliteit worden aanbevolen voor organisaties die desktopsoftware nodig hebben, maar geen gebruikerslicenties op naam kunnen gebruiken vanwege de beveiliging van hun gebruikersomgeving. Dergelijke organisaties beheren de gegevensstromen in en uit hun netwerk door de toegang van gebruikers tot netwerken en onlineservices te beperken.

Met licenties voor beperkte functionaliteit kunnen gebruikers met Creative Cloud desktop-apps werken in beveiligde netwerkomgevingen, terwijl de toegang tot Adobe-cloudservices en bepaalde Adobe-apps wordt beperkt.

Soorten activeringsmethoden

Als beheerder in uw organisatie kunt u pakketten maken met de volgende activeringsmethoden:

Licenties voor beperkte functionaliteit - online (voorheen verbonden licenties voor beperkte functionaliteit)

Licenties voor beperkte functionaliteit - online is een veilige methode voor het activeren van licenties voor gebruikers die toegang nodig hebben tot desktopsoftware, maar geen gebruikerslicenties op naam kunnen gebruiken. Licenties voor beperkte functionaliteit - online vereist een internetverbinding om de licentie tijdens de installatie te valideren. Na activering van de licentie is er geen internetverbinding meer nodig.
Zie Licenties voor beperkte functionaliteit - online voor meer informatie.

Geïsoleerde licenties voor beperkte functionaliteit

Geïsoleerde licenties voor beperkte functionaliteit is een methode voor het activeren van licenties voor gebruikers die werken op computers zonder internetverbinding. Wanneer de pakketten worden gemaakt, is een unieke activeringscode vereist waarmee de bijbehorende licentie wordt gemaakt. De licenties worden rechtstreeks op de computers met de apps geïnstalleerd met behulp van een pakket voor zelfstandige activering.
Zie Geïsoleerde licenties voor beperkte functionaliteit voor meer informatie.

LAN-licenties voor beperkte functionaliteit

LAN-licenties voor beperkte functionaliteit is een methode voor het activeren van licenties op computers die zijn verbonden met een lokaal netwerk (LAN) en niet met internet. Bij deze methode wordt eerst de LAN-server geconfigureerd als de interne licentieserver. Vervolgens worden licentiepakketten gegenereerd voor individuele computers die met het LAN zijn verbonden.
Zie LAN-licenties voor beperkte functionaliteit voor meer informatie.

Opmerking:

LAN-licenties voor beperkte functionaliteit zijn niet beschikbaar binnen het Value Incentive Plan (VIP) van Adobe.