Systeemvereisten voor InCopy

Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de onderstaande minimale technische specificaties voor het gebruik van InCopy.

Zorg ervoor dat uw besturingssysteem (Windows of macOS) is bijgewerkt voordat u de systeemvereisten controleert.

Hebt u een eerdere versie van InCopy nodig? Controleer de systeemvereisten voor eerdere versies.

Ontdek de nieuwe functies in InCopy en probeer de nieuwste functies en verbeteringen.

Uw systeem moet aan deze minimumvereisten voldoen als u de InCopy-versie van december 2023 (versie 19.1) of later wilt gebruiken.

Processor

Multicore Intel-processor (met 64-bits ondersteuning) of AMD Athlon® 64-processor.

Besturingssysteem

• Windows 10 (64-bits)
  • Windows 11 (64-bits)

Ondersteund in Windows 10 versie 21H2 en 22H2 en Windows 11 versie 21H2 en 22H2.

RAM

Minimaal 8 GB RAM (16 GB aanbevolen)

Vaste schijf

• 3,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie
  • Tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op verwisselbare flashapparaten)
  • SSD aanbevolen

Monitorresolutie

1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen), ondersteuning voor HiDPI-beeldscherm.

Internetverbinding

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.1

Processor

• Multicore Intel-processor of Apple silicon/M1/M2.

Besturingssysteem

• macOS-versie 13 (Ventura)
  • macOS-versie 12 (Monterey)
  • macOS-versie 11 (Big Sur)

RAM

Minimaal 8 GB RAM (16 GB aanbevolen)

Vaste schijf

4,5 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie.

Tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (installatie op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten is niet mogelijk).

Monitorresolutie

Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen), ondersteuning voor Retina-beeldscherm.

Internetverbinding

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validatie van het lidmaatschap en toegang tot online services.1

InCopy wordt niet ondersteund door hoofdlettergevoelige bestandssystemen, verwisselbare opslagapparaten en netwerkstations.2

Beschikbare taalversies

InCopy is beschikbaar in de volgende talen:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français*

עברית*

Magyar

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

Українська

čeština

Русский

عربي*

日本語

简体中文

繁體中文

한국어

* InCopy ondersteunt Arabisch en Hebreeuws in de volgende versies met volledige taalondersteuning voor van rechts naar links schrijven en Arabische/Hebreeuwse functies:

• Midden-Oosterse versie met een Engelse interface.
  • Noord-Afrikaans Franse (Français*) versie met een Franse interface.

Hebt u een vraag of idee?

Hebt u een vraag of wilt een idee delen? Sluit u dan aan bij de Adobe InCopy-community. We horen graag van u en kijken uit naar uw creaties.

OPMERKINGEN:

1. U moet beschikken over een internetverbinding en een Adobe ID en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde onlineservices van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het Adobe-privacybeleid. Toepassingen en services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of lidmaatschapskosten van toepassing.

2. Enkele niet-ondersteunde gevirtualiseerde omgevingen of serveromgevingen zijn onder andere Citrix Metaframe en Citrix Presentation Server, NVIDIA Grid, Microsoft App-V, VMWare, Parallels en Virtual PC. 'Thin Clients' zijn ook serveromgevingen. Voor InCopy gelden enkele technische grenzen voor ondersteuning van gevirtualiseerde omgevingen of serveromgevingen.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?