Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de onderstaande minimale technische specificaties voor het gebruik van InCopy.

Van toepassing op:

Versie van november 2019 (15.0)

Systeemvereisten voor eerdere versies:

Minimale systeemvereisten voor InCopy

Windows

Minimale vereisten
Processor Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
Besturingssysteem Microsoft Windows 7 (64-bits) met Service Pack 1 of Windows 10* (64-bits)
RAM

4 GB RAM (16 GB aanbevolen)

Ruimte op vaste schijf 3,6 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk); SSD aanbevolen
Monitorresolutie

Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen), ondersteuning voor HiDPI-beeldscherm

Opmerking: Als u de nieuwe werkruimte voor aanraken in InDesign wilt gebruiken, moet u een tablet/scherm hebben met aanraakfunctionaliteit, Windows 10 of hoger (zoals Microsoft Surface Pro 3) en een schermresolutie van 2160 x 1440 of meer

Videokaart 32-bits videokaart
Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

* Niet ondersteund in Windows 10 versies 1507, 1511, 1703 en 1709.

macOS

Minimale vereisten

Processor

Multicore Intel-processor

Besturingssysteem

macOS versie 10.15 (Catalina), macOS versie 10.14 (Mojave) en macOS versie 10.13 (High Sierra)

RAM

4 GB RAM (16 GB aanbevolen)

Ruimte op vaste schijf

3,5 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten)

Monitorresolutie

Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen), ondersteuning voor Retina-schermen

Videokaart

32-bits videokaart

GPU Als u GPU-prestaties wilt gebruiken, moet uw Mac beschikken over minimaal 1024 MB VRAM (2 GB aanbevolen) en moet de computer ondersteuning bieden voor OpenGL-versie 4.0 of hoger.
  • Ondersteunde computers
        iMac 4K
        iMac 5K
        MacBook Pro Retina
        Mac Pro aangesloten op HiDPI-monitor
        Mac mini aangesloten op HiDPI-monitor
  • De VRAM-waarden controleren: kies Mac Over deze Mac (Grafische informatie).
  • Raadpleeg dit Apple-ondersteuningsdocument om te kijken of uw computer ondersteuning biedt voor de vereiste OpenGL-versie (4.0 of later).
Internet

Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†

† Dit product kan mogelijk worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde onlineservices van Adobe of derden. Adobe online services, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het online privacybeleid van Adobe. De applicaties en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De applicaties en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.