Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de onderstaande minimale technische specificaties voor het gebruik van InCopy CC.

Van toepassing op:

Versie (14.0) van oktober 2018

Systeemvereisten voor eerdere versies:

De nieuwste versie van Creative Cloud-apps ondersteunt sommige oudere versies van Windows en Mac niet. Meer informatie.

Minimale systeemvereisten voor InCopy CC

Windows

Minimale vereisten
Processor Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
Besturingssysteem Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 of Windows 10*
RAM 4 GB RAM (16 GB aanbevolen)
Ruimte op vaste schijf 3 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk; SSD aanbevolen
Monitorresolutie Monitor met een resolutie van 1.024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen)
Videokaart 32-bits videokaart
Internet Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†
Overig Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren

* Niet ondersteund op Windows 10 versies 1507, 1511 en 1607.

macOS

Minimale vereisten
Processor Multicore Intel-processor
Besturingssysteem macOS versie10.13 (High Sierra) of macOS versie 10.12 (Sierra)
RAM 4 GB RAM (16 GB aanbevolen)
Ruimte op vaste schijf 3 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashapparaten)
Monitorresolutie Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1920 x 1080 aanbevolen), ondersteuning voor Retina-schermen
Videokaart 32-bits videokaart
Internet Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van het lidmaatschap en toegang tot online services.†
Overig Adobe® Flash® Player 10 is vereist om SWF-bestanden te exporteren

† Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde onlineservices van Adobe of derden. Adobe online services, waaronder de Adobe Creative Cloud-service, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het online privacybeleid van Adobe. De toepassingen en online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang hiervoor is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De toepassingen en services kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of stopgezet. Aanvullende kosten of abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing.