Je kunt eenvoudig upgraden en van het ene naar het andere lidmaatschap overstappen.

Opmerking:

Lees dit artikel als je Premiere Rush CC gebruikt en je opslagruimte wilt upgraden.

Je lidmaatschap upgraden of je opties bekijken

Je kunt je maandlidmaatschap upgraden naar een jaarlidmaatschap (dat je per maand of eenmaal per jaar betaalt) zonder dat je annuleringskosten voor je huidige lidmaatschap hoeft te betalen. Bij een upgrade ontvang je een terugbetaling voor het ongebruikte deel van je vorige lidmaatschap.

1. Meld je aan bij je Adobe ID-account met je Adobe ID (meestal je e-mailadres) en wachtwoord.

2. Klik onder Lidmaatschappen op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap-beheren

Opmerking:

Zie je de koppeling Lidmaatschap beheren niet? Neem contact met ons op als je je Creative Cloud-lidmaatschap wilt wijzigen.

3. Voer een van de volgende stappen uit:

Je-lidmaatschap-wijzigen
  4. Als je hebt geklikt op Lidmaatschap wijzigen, kies je het gewenste lidmaatschap, een opslagoptie en de factureringsfrequentie. Klik vervolgens op Lidmaatschap kiezen. (Als je door de lijst met lidmaatschappen wilt bladeren, klik je op de pijl naar rechts.)

In het volgende voorbeeld zie je hoe je overstapt naar het prepaidjaarlidmaatschap voor Creative Cloud Alle apps.

choose-choose-plan
    • Als je het lidmaatschap waarnaar je wilt overstappen, niet ziet (als je bijvoorbeeld wilt overstappen van een lidmaatschap voor meerdere apps naar een Creative Cloud-jaarlidmaatschap of van een individueel lidmaatschap naar een teamlidmaatschap), neem je contact met ons op.
    • Je moet mogelijk je huidige lidmaatschap annuleren om te kunnen overstappen. Lees de voorwaarden voor lidmaatschappen en annulering van Adobe voordat je het lidmaatschap annuleert.
  5. Lees de algemene voorwaarden op de bevestigingspagina en klik daarna op Bevestigen.

Je lidmaatschap wordt geactiveerd en de huidige status van je rechten wordt weergegeven in de Creative Cloud desktop-app.

Opmerking:

Als je nieuwe lidmaatschap niet automatisch wordt geactiveerd, moet je je afmelden bij Creative Cloud en je vervolgens opnieuw aanmelden. Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren voor gedetailleerde instructies.