Als u Adobe Photoshop Elements wilt starten, voert u een van de volgende handelingen uit:

• In Windows
    • Zoek naar het pictogram Adobe Photoshop Elements op uw bureaublad en dubbelklik hierop.
  • In Mac
    • Start de zoekfunctie op het dock.
    • Zoek naar Adobe Photoshop Elements  en dubbelklik hierop.

Met het Welkomstscherm kunt u de verschillende werkruimtes van Adobe Photoshop Elements starten: Foto-editor, de Organizer en Video-editor.

Opmerking:

Voor bewerkingen van video's hebt u Adobe Premiere Elements nodig.

Klik op een willekeurige knop onder aan het scherm om te beginnen. Wij raden aan om met de Organizer te beginnen.

Foto-editor
Foto-editor

De Foto-editor biedt drie bewerkingsniveaus die zijn ontworpen voor alle gebruikers van beginners tot experts: Snel, Met instructies en Expert.

De Elements Organizer
De Elements Organizer

Met de Organizer kunt u gemakkelijker uw foto's importeren, ordenen en zoeken op basis van de personen op de foto's, de opnamelocatie of uw activiteit.

Video-editor
Video-editor

De Video-editor biedt drie bewerkingsniveaus die zijn ontworpen voor alle gebruikers van beginners tot experts: Snel, Met instructies en Expert.

Getting started tutorials for Photoshop ElementsImport photos and videos