Probleem: het gereedschap Tekst typt alsof de Caps Lock-toets is ingeschakeld

Zelfs wanneer de Caps Lock-toets niet is ingeschakeld/actief is, typt het gereedschap Tekst alleen hoofdletters.

Oplossing: stel het gereedschap Tekst of de Photoshop Elements-voorkeuren opnieuw in

Oplossing 1: het gereedschap Tekst opnieuw instellen

1. Selecteer het gereedschap Tekst in Photoshop Elements Editor.
  2. Klik op het uitklapbare menu in het gebied Gereedschapsopties en klik op Gereedschappen opnieuw instellen.
  3. Start Photoshop Elements Editor opnieuw.

Oplossing 2: de Photoshop Elements-voorkeuren opnieuw instellen

(Probeer dit als het gereedschap Tekst opnieuw instellen het probleem niet oplost)

1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Windows: start Photoshop Elements Editor > menu Bewerken > Voorkeuren > Algemeen
    • Mac OS: start Photoshop Elements Editor menu > Voorkeuren > Algemeen
  2. Selecteer de optie Voorkeuren opnieuw instellen bij het starten.
  3. Start Photoshop Elements Editor opnieuw.