1. Plaats een beschrijfbare dvd in uw dvd-rw-station.
  2. Selecteer een of meer presentatieprojecten of WMV-bestanden in de Elements Organizer. Als u meerdere presentaties of WMV-bestanden wilt selecteren, drukt u op Ctrl en klikt u op de presentaties of WMV-bestanden die u wilt gebruiken.
  3. Klik op Maken  > Dvd met menu.
  4. U kunt uw presentaties organiseren door een van de volgende handelingen uit te voeren:
    • Als u een presentatie of video wilt verplaatsen, sleept u deze naar een nieuwe locatie.
    • Als u een presentatie of video wilt verwijderen, selecteert u deze en klikt u op Presentatie of video verwijderen.
  5. Klik op Volgende.