Als u de naam van uw organisatie wilt wijzigen, neemt u contact op met uw accountmanager. Hij of zij kan de aanvraag voor een wijziging in de naam van uw bedrijf indienen. Als u geen accountmanager hebt, kunt u het ingevulde formulier ondertekenen uit naam van de manager en het formulier vervolgens indienen. Volg de onderstaande stappen.

1. Download het ACON-formulier (Adobe Change of Name):

Klik met de rechtermuisknop op de onderstaande koppeling en kies Koppeling opslaan als (Firefox en Chrome), Doel opslaan als (Internet Explorer) of Download gekoppeld bestand als (Safari).

Het ACON-formulier downloaden

2. Vul het gedownloade formulier in. Open het, vul alle vereiste informatie in en sla het formulier op.

3. Neem contact met ons op via de chat om het ingevulde formulier in te dienen.