Systemkrav for Creative Suite 6

Systemkrav for Photoshop CS6 / Photoshop Extended CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Microsoft Windows 7 med Service Pack 1. Programmer i Adobe® Creative Suite® 5.5 og CS6 støtter også Windows 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 1 GB RAM
  • 1 GB harddiskplass for installasjon. Ekstra plass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales), 16-biters farge og 512 MB (1 GB anbefales) VRAM
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-stasjon
  • Denne programvaren fungerer ikke uten aktivering. Internett-tilkobling med bredbånd og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.† Aktivering via telefon er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner med 64-biters støtte
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 3-, 4-, 5-, CS5.5- og CS6-programmer støtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8) når det er installert på Intel-baserte systemer.*
  • 1 GB RAM
  • 2 GB ledig harddiskplass for installasjon. Ekstra harddiskplass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på en flyttbar, Flash-basert lagringsenhet)
    Skjerm med oppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales), 16-biters farge og 512 MB (1 GB anbefales) VRAM
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-stasjon
  • Denne programvaren fungerer ikke uten aktivering. Internett-tilkobling med bredbånd og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.† Aktivering via telefon er ikke mulig.

† Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

* Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav for Dreamweaver CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Programmer i Adobe® Creative Suite® 5.5 og CS6 støtter også Windows 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 512 MB RAM
  • 1 GB harddiskplass for installasjon. Ekstra plass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 800 og 16-biters skjermkort
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkludert)
  • DVD-ROM-stasjon
  • Programvaren QuickTime 7.6.6 kreves for multimedieavspilling med HTML5.
  • Denne programvaren fungerer ikke uten aktivering. Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer støtter nå Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installering på Intel-baserte systemer.**
  • 512 MB RAM
  • 1,8 GB ledig harddiskplass for installasjon. Ekstra harddiskplass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på en flyttbar, Flash-basert lagringsenhet)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 800 og 16-biters skjermkort
  • Java Runtime Environment 1.6
  • DVD-ROM-stasjon
  • Programvaren QuickTime 7.6.6 kreves for multimedieavspilling med HTML5.
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.* Telefonaktivering er ikke mulig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

** Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

Illustrator CS6-systemkrav

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Programmer i Adobe® Creative Suite® 5.5 og CS6 støtter også Windows 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 1 GB av RAM (3 GB anbefalt) for 32 biter; 2 GB av RAM (8 GB anbefalt) for 64 biter
  • 2 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon kompatibel med to-lags DVDer
  • Enkelte funksjoner i Adobe® Bridge krever DirectX 9-kompatibelt videoskjermkort med minst 64 MB VRAM
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.† Aktivering via telefon er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner med 64-biters støtte
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer støtter nå Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installering på Intel-baserte systemer.*
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig harddiskplass for installasjon. Ekstra harddiskplass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på en flyttbar, Flash-basert lagringsenhet)
  • Skjerm med oppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon kompatibel med dual-layer-DVD-er
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.† Aktivering via telefon er ikke mulig.

* Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

† Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

Systemkrav for InDesign CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Programmer i Adobe® Creative Suite® 5.5 og CS6 støtter også Windows 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Enkelte funksjoner i Adobe Bridge krever et DirectX 9-kompatibelt skjermkort med minst 64 MB VRAM
  • Denne programvaren fungerer ikke uten aktivering. Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer støtter nå Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installering på Intel-baserte systemer.**
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 2,6 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 punkter (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Adobe Flash Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

** Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav for Flash Professional CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Programmer i Adobe® Creative Suite® 5.5 og CS6 støtter også Windows 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 2 GB RAM (3 GB anbefales)
  • 3.5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales)
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkludert)
  • DVD-ROM-stasjon
  • QuickTime 7.6.6 – kreves til multimediefunksjoner
  • Enkelte funksjoner i Adobe Bridge krever DirectX 9-kompatibelt videoskjermkort med minst 64 MB VRAM
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X versjon 10.6.8 eller 10.7.**
  • 2 GB RAM (3 GB anbefales)
  • 4 GB ledig harddiskplass for installasjon. Ekstra harddiskplass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på en flyttbar, Flash-basert lagringsenhet)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales)
  • Java Runtime Environment 1.6
  • DVD-ROM-stasjon
  • QuickTime 7.6.6 – kreves til multimediefunksjoner
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.* Telefonaktivering er ikke mulig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

** Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav for Flash Builder 4.6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3; Windows Vista® Ultimate eller Enterprise (32 eller 64 biter kjørt i 32-biters modus); Windows Server® 2008 (32 biter); eller Windows 7 (32 biter eller 64 biter kjørt i 32-biters modus).Hvis du vil vite mer om Windows-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,5 GB ledig harddiskplass (kan ikke installeres på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkludert)
  • Eclipse™ 3.7 (for installasjon av tillegg); følgende distribusjoner støttes: Eclipse IDE for Java EE and Java Developers; Eclipse Classic, Eclipse for PHP Developers
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Intel®-prosessor
  • Mac OS X v10.6 eller v10.7
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,5 GB ledig harddiskplass (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver eller på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter).
  • Skjermoppløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) med 16-bits skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • Eclipse™ 3.7 Cocoa (for installasjon av tillegg); følgende distribusjoner støttes: Eclipse IDE for Java EE and Java Developers; Eclipse Classic, Eclipse for PHP Developers
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.* Telefonaktivering er ikke mulig.
* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

Systemkrav for Fireworks CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Programmer i Adobe® Creative Suite® 5.5 og CS6 støtter også Windows 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 1024 og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Denne programvaren fungerer ikke uten aktivering. Internett-tilkobling med bredbånd og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.† Aktivering via telefon er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer støtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8) når de er installert på Intel-baserte systemer.*
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 1024 og 16-biters skjermkort
  • DVD-ROM-stasjon
  • Denne programvaren må aktiveres for å fungere. Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.† Aktivering via telefon er ikke mulig.

* Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

† Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

Systemkrav for Premiere Pro CS6 / Encore CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo eller AMD Phenom® II processor; krever støtte for 64 biter
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 og Windows® 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Krever ekstra diskplass for foråndsvisningsfiler og andre filer (10 GB anbefales).
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 900
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • 7200-RPM harddisk (det anbefales å ha flere raske stasjoner, helst konfigurert for RAID 0)
  • Lydkortkompatibel med ASIO-protokoll eller Microsoft Windows-drivermodell
  • DVD-ROM-stasjon som er kompatibel med dual-layer DVD-er (DVD+-R-brenner for å brenne DVD-er; Blu-ray-brenner for å brenne Blu-ray-disker)
  • QuickTime 7.6.6-programvare kreves for QuickTime-funksjoner
  • Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert ytelse
  • Denne programvaren fungerer ikke uten aktivering. Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner med 64-biters støtte
  • Mac OS X versjon 10.6.8, 10.7 eller 10.8*
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB ledig harddiskplass for installasjon. Ytterligere ledig plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter).
  • Krever ekstra diskplass for foråndsvisningsfiler og andre filer (10 GB anbefales).
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 900
  • 7200-RPM harddisk (det anbefales å ha flere raske stasjoner, helst konfigurert for RAID 0)
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-stasjon som er kompatibel med dual-layer DVD-er (SuperDrive for å brenne DVD-er; Blu-ray-brenner for å brenne Blu-ray-disker)
  • QuickTime 7.6.6-programvare kreves for QuickTime-funksjoner
  • Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert ytelse
  • Denne programvaren fungerer ikke uten aktivering. Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.** Telefonaktivering er ikke tilgjengelig.

Støttede ADM-videoadaptere for GPU-akselerering

• AMD Radeon HD 6750M (kun på enkelte MacBook Pro-maskiner med Mac OS X Lion (10.7.x) og minst 1 GB VRAM)
  • AMD Radeon HD 6770M (kun på enkelte MacBook Pro-maskiner med Mac OS X Lion (10.7.x) og minst 1 GB VRAM)

Støttede NVIDIA-videoadaptere for GPU-akselerering

• GeForce GTX 285 (Windows og Mac OS)
  • GeForce GTX 470 (Windows)
  • GeForce GTX 570 (Windows)
  • GeForce GTX 580 (Windows)
  • NVIDIA® Tesla C2075-kort (Windows) ved samtidig bruk av Quadro-kort som del av en NVIDIA Maximus™-konfigurasjon
  • Quadro FX 3700M (Windows)
  • Quadro FX 3800 (Windows)
  • Quadro FX 3800M (Windows)
  • Quadro FX 4800 (Windows og Mac OS)
  • Quadro FX 5800 (Windows)
  • Quadro 2000 (Windows)
  • Quadro 2000D (Windows)
  • Quadro 2000M (Windows)
  • Quadro 3000M (Windows)
  • Quadro 4000 (Windows og Mac OS)
  • Quadro 4000M (Windows)
  • Quadro 5000 (Windows)
  • Quadro 5000M (Windows)
  • Quadro 5010M (Windows)
  • Quadro 6000 (Windows)
  • Quadro CX (Windows)
  • Tesla C2075*** (Windows)

Besøk nettsidene til NVIDIA for informasjon om systemkrav og kompatibilitet. Listen over videoadaptere som er kompatible med Adobe® Premiere® Pro CS6 blir oppdatert regelmessig.

* Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

** Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Nettjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, krever kanskje brukerregistrering og kan avsluttes eller endres helt eller delvis uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

*** Ved samtidig bruk av Quadro-kort som del av et NVIDIA Maximus-konfigurert system.

Systemkrav for After Effects CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo eller AMD Phenom® II processor; krever støtte for 64 biter
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 og Windows® 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 3 GB plass på harddisken. Ytterligere plass kreves under installering (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Krever ytterligere harddiskplass til hurtiglagring (10 GB anbefales)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 900
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-stasjon for installasjon fra DVD-media
  • QuickTime 7.6.6-programvare kreves for QuickTime-funksjoner
  • Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert, ray-traced 3D-gjengivelse*
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.† Aktivering via telefon er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner og 64-bitstøtte
  • Mac OS X versjon 10.6.8, 10.7 eller 10.8**
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB ledig harddiskplass for installasjon. Ekstra harddiskplass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på en flyttbar, Flash-basert lagringsenhet)
  • Krever ytterligere harddiskplass til hurtiglagring (10 GB anbefales)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 900
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-stasjon for installasjon fra DVD-media
  • QuickTime 7.6.6-programvare kreves for QuickTime-funksjoner
  • Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert, ray-traced 3D-gjengivelse*
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.† Aktivering via telefon er ikke mulig.

* Lær mer om Windows-støtte.

** Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

Følgende NVIDIA GPU-er støttes i After Effects CS6.

Mac:

• GeForce GTX 285
  • GeForce GT 650M*
  • Quadro FX 4800
  • Quadro 4000

Windows:

• GeForce GTX 285
  • GeForce GTX 470
  • GeForce GTX 570
  • GeForce GTX 580
  • GeForce GTX 670*
  • GeForce GTX 680*
  • GeForce GTX 690*
  • Quadro CX
  • Quadro FX 3700M
  • Quadro FX 3800
  • Quadro FX 3800M
  • Quadro FX 4800
  • Quadro FX 5800
  • Quadro 2000
  • Quadro 2000D
  • Quadro 2000M
  • Quadro 3000M
  • Quadro 4000
  • Quadro 4000M
  • Quadro 5000
  • Quadro 5000M
  • Quadro 5010M
  • Quadro 6000
  • Tesla C2075 (Windows)/Maximus-konfigurasjon

* Adobe® After Effects® CS6 gjengir ray-tracede 3D-bilder med datamaskinens CPU, og tar i bruk alle de fysiske kjernene. I tillegg kan det også benytte seg av NVIDIA OptiX™ for svært akselererte gjengivelser (krever støttet NVIDIA GPU med 1024+ MB teksturminne). Hvis du vil vite mer, kan du lese blogginnlegget om After Effects. Vær oppmerksom på at du må laste ned oppdateringen After Effects CS6 (11.0.2) for å bruke GPU-er i Kepler-klassen.

Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

Systemkrav for Audition CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo- eller AMD Phenom® II-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Programmer i Adobe® Creative Suite® 5.5 og CS6 støtter også Windows 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 1 GB of RAM; 2 GB for HDV- og HD-avspilling
  • 2 GB harddiskplass for installasjon. Ekstra plass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 800
  • Videoadapter som støtter OpenGL 2.0
  • Lydkort som er kompatibelt med ASIO-protokoll eller Microsoft WDM/MME
  • DVD-ROM-stasjon for installasjon fra DVD-media
  • QuickTime 7.6.6-programvare kreves for QuickTime-funksjoner
  • Det kan kreves et USB- eller MIDI-grensesnitt for ekstern kontrolloverflatestøtte (se produsentens spesifikasjoner for enheten din).
  • Valgfritt: optisk stasjon for DVD-brenning
  • Denne programvaren fungerer ikke uten aktivering. Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner
  • XMac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer støtter nå Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installering på Intel-baserte systemer.**
  • 1 GB of RAM; 2 GB for HDV- og HD-avspilling
  • 2 GB ledig harddiskplass for installasjon. Ekstra harddiskplass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på en flyttbar, Flash-basert lagringsenhet)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 800
  • System som støtter OpenGL 2.0; valgfri GPU for optimal videoytelse
  • DVD-ROM-stasjon for installasjon fra DVD-media
  • QuickTime 7.6.6-programvare kreves for QuickTime-funksjoner
  • Det kan kreves et USB- og/eller MIDI-grensesnitt for ekstern kontrolloverflatestøtte (se produsentens spesifikasjoner for enheten din).
  • Valgfritt: optisk stasjon for DVD-brenning (SuperDrive anbefales)
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.* Telefonaktivering er ikke mulig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet. Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

** Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav for Prelude CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo- eller AMD Phenom® II-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Programmer i Adobe® Creative Suite® 5.5 og CS6 støtter også Windows 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB harddiskplass for installasjon. Ekstra plass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på flyttbare, Flash-baserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 800
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • Lydkortkompatibel med ASIO-protokoll eller Microsoft Windows-drivermodell
  • QuickTime 7.6.6-programvare kreves for QuickTime-funksjoner
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner med 64-biters støtte
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer støtter nå Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installering på Intel-baserte systemer.**
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB ledig harddiskplass for installasjon. Ekstra harddiskplass kreves under installasjonen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på en flyttbar, Flash-basert lagringsenhet)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 800
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • QuickTime 7.6.6-programvare kreves for QuickTime-funksjoner
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.* Telefonaktivering er ikke mulig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

** Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

SpeedGrade CS6-systemkrav

Windows

• Intel® Core™ i7-prosessor med 64-biters-støtte
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 og Windows® 8. Hvis du vil vite mer om Windows 8-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plass på harddisken for installasjon
  • 1680 x 1050 kort påkrevd; 1920 x 1080 skjerm og en profesjonelt kalibrert visningsskjerm nummer to anbefales.
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • Dedikert GPU-kort med minst 1 GB med VRAM (NVIDIA Quadro 4000, 5000 eller 6000 anbefalt)
  • DVD-ROM-stasjon for installasjon fra DVD-media
  • QuickTime 7.6.6-programvare kreves for QuickTime-funksjoner
  • Valgfritt: Tangent CP200-familie eller Tangent Wave-kontrolloverflate
  • Valgfritt: For SDI Output-, NVIDIA Quadro SDI Output-kort
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner med 64-biters støtte
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer støtter nå Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installering på Intel-baserte systemer.**
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plass på harddisken for installasjon
  • 1680 x 1050 kort påkrevd; 1920 x 1080 skjerm og en profesjonelt kalibrert visningsskjerm nummer to anbefales.
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • Dedikert GPU-kort med minst 1 GB med VRAM anbefalt (for optimal ytelse: NVIDIA Quadro 4000 for Mac)
  • DVD-ROM-stasjon for installasjon fra DVD-media
  • QuickTime 7.6.6-programvare kreves for QuickTime-funksjoner
  • Valgfritt: Tangent CP200-familie eller Tangent Wave-kontrolloverflate
  • Programvaren vil ikke fungere uten at den aktiveres. Det kreves Internett-tilkobling med bredbånd og registrering for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til nettbaserte tjenester.* Telefonaktivering er ikke mulig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

** Les mer om støtte for Mac OS X Mountain Lion.

Systemkrav for Acrobat X Pro

Windows

• Prosessor på 1,3 GHz eller mer
  • Microsoft Windows XP Home, Professional, eller Tablet PC-versjon med Service Pack 3 (32-bitersversjoner) eller Service Pack 2 (64-bitersversjoner); Windows Server 2003 (32- og 64-bitersversjoner; Service Pack 2 påkrevd for 64-bitersversjoner); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32- og 64-bitersversjoner); Windows Vista® Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate, eller Enterprise med Service Pack 2 (32- og 64-bitersversjoner); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate, eller Enterprise (32- og 64-bitersversjoner). Hvis du vil vite mer om Windows-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,9 GB ledig diskplass
  • 1024 x 576 skjermoppløsning
  • DVD-ROM-stasjon
  • Microsoft Internet Explorer 7 eller 8; Firefox 3.5 eller 3.6
  • Videomaskinvareakselerasjon (valgfritt)

Merk: For 64-biters versjoner av Windows Server 2003 R2 og Windows XP (med Service Pack 2) kreves Microsoft Update KB930627.

Mac OS

• Intel-prosessor
  • Mac OS X v10.5.8 eller v10.6.4
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,2 GB ledig diskplass
  • 1024 x 768 skjermoppløsning
  • DVD-ROM-stasjon
  • Safari 4 for Mac OS X v10.5.8; Safari 4 eller 5.0.x for Mac OS X v10.6.4

Systemkrav for CS6 Design Standard

Systemkrav for CS6 Design Standard

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1.Hvis du vil vite mer om Windows-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 2 GB av RAM (3 GB anbefalt) for 32 biter; 2 GB av RAM (8 GB anbefalt) for 64 biter
  • 11 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installeringen (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 800 (1280 x 1024 anbefales) med 16-biters farge og 512 MB VRAM
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-stasjon kompatibel med to-lags DVDer
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkludert)
  • Programvaren QuickTime 7.6.6 kreves for multimedieavspilling med HTML5 og multimediefunksjoner.
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Multicore med 64-biters støtte
  • Mac OS X versjon 10.6.8 eller 10.7
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 9.5 GB plass på harddisken for installasjonen. Ytterligere plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 800 (1280 x 1024 anbefales) med 16-biters farge og 512 MB VRAM
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-stasjon kompatibel med to-lags DVDer
  • Java Runtime Environment 1.6
  • Programvaren QuickTime 7.6.6 kreves for multimedieavspilling med HTML5 og multimediefunksjoner.
  • Programvaren Adobe Flash Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

Systemkrav for CS6 Design and Web Premium

Systemkrav for CS6 Design and Web Premium

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-prosessor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1.Hvis du vil vite mer om Windows-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 2 GB av RAM (3 GB anbefalt) for 32 biter; 2 GB av RAM (8 GB anbefalt) for 64 biter
  • 11 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installeringen (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 800 (1280 x 1024 anbefales) med 16-biters farge og 512 MB VRAM
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-stasjon kompatibel med to-lags DVDer
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkludert)
  • Programvaren QuickTime 7.6.6 kreves for multimedieavspilling med HTML5 og multimediefunksjoner.
  • Adobe® Flash® Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Multicore med 64-biters støtte
  • Mac OS X versjon 10.6.8 eller 10.7
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 9.5 GB plass på harddisken for installasjonen. Ytterligere plass kreves under installering (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom små og store bokstaver, eller på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 800 (1280 x 1024 anbefales) med 16-biters farge og 512 MB VRAM
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-stasjon kompatibel med to-lags DVDer
  • Java Runtime Environment 1.6
  • Programvaren QuickTime 7.6.6 kreves for multimedieavspilling med HTML5 og multimediefunksjoner.
  • Programvaren Adobe Flash Player 10 kreves for å eksportere SWF-filer
  • Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

Systemkrav for CS6 Production Premium

Systemkrav for CS6 Production Premium

Windows

• Intel® Pentium® 4 eller AMD Athlon® 64-prosessor med 64-biters støtte; Intel Core™2 Duo eller AMD Phenom® II-prosessor kreves for Premiere Pro, After Effects og Encore; Intel Core i7-prosessor kreves for SpeedGrade
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 (64 biter).Hvis du vil vite mer om Windows-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 10.5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installeringen (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Krever ekstra diskplass for hurtiglagring, foråndsvisningsfiler og andre filer (10 GB anbefales).
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 900 med 16-biters farge og 512 MB VRAM; skjermoppløsning på 1680 x 1050 og en sekundert, profesjonelt kalibrert visningsskjerm kreves for SpeedGrade.
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • Harddisk på 7200-RPM eller raskere (det anbefales å ha flere raske stasjoner, helst konfigurert for RAID 0)
  • Lydkortkompatibel med ASIO-protokoll eller Microsoft Windows-drivermodell
  • DVD-ROM-stasjon som er kompatibel med dual-layer DVD-er (DVD+-R-brenner for å brenne DVD-er; Blu-ray-brenner for å brenne Blu-ray-disker)
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • Programvaren QuickTime 7.6.6 kreves for QuickTime og multimediefunksjoner
  • Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert ytelse i Premiere Pro; se den oppdaterte listen over kort som støttes.
  • Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert, ray-traced 3D-gjengivelse i After Effects; se den oppdaterte listen over kort som støttes.
  • Valgfritt: Tangent CP200-familie eller Tangent Wave-kontrolloverflate for SpeedGrade.
  • Valgfritt: For SDI Output kreves NVIDIA Quadro SDI Output-kort for SpeedGrade
  • Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner og 64-bitstøtte
  • Mac OS X versjon 10.6.8 eller 10.7
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 10.5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installeringen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare flashbaserte lagringsenheter)
  • Krever ekstra diskplass for hurtiglagring, foråndsvisningsfiler og andre filer (10 GB anbefales).
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 900 med 16-biters farge og 512 MB VRAM; skjermoppløsning på 1680 x 1050 og en sekundert, profesjonelt kalibrert visningsskjerm kreves for SpeedGrade.
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • Harddisk på 7200-RPM eller raskere (det anbefales å ha flere raske stasjoner, helst konfigurert for RAID 0)
  • DVD-ROM-stasjon som er kompatibel med dual-layer DVD-er (SuperDrive for å brenne DVD-er; Blu-ray-brenner for å brenne Blu-ray-disker)
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • Programvaren QuickTime 7.6.6 kreves for QuickTime og multimediefunksjoner
  • Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert ytelse i Premiere Pro; se den oppdaterte listen over kort som støttes.
  • Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert, ray-traced 3D-gjengivelse i After Effects; se den oppdaterte listen over kort som støttes.
  • Valgfritt: Tangent CP200-familie eller Tangent Wave-kontrolloverflate for SpeedGrade.
  • Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.

Systemkrav for CS6 Master Collection

Systemkrav for CS6 Master Collection

Windows

• Intel® Pentium® 4 eller AMD Athlon® 64-prosessor med 64-biters støtte; Intel Core™2 Duo eller AMD Phenom® II-prosessor kreves for Premiere Pro, After Effects og Encore; Intel Core i7-prosessor kreves for SpeedGrade
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1; Windows 7 med Service Pack 1 (64 biter) kreves for Premiere Pro, After Effects og Encore; Windows 7 med Service Pack 1 kreves for SpeedGrade.Hvis du vil vite mer om Windows-støtte, kan du lese de vanlige spørsmålene om CS6.
  • 2 GB av RAM (4 GB anbefalt) for 32 biter; 4 GB av RAM (8 GB anbefalt) for 64 biter
  • 14.5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installeringen (kan ikke installeres på flyttbare, flashbaserte lagringsenheter)
  • Krever ekstra diskplass for hurtiglagring, foråndsvisningsfiler og andre filer (10 GB anbefales).
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 900 med 16-biters farge og 512 MB VRAM; skjermoppløsning på 1680 x 1050 og en sekundert, profesjonelt kalibrert visningsskjerm kreves for SpeedGrade.
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • Lydkortkompatibel med ASIO-protokoll eller Microsoft Windows-drivermodell
  • DVD-ROM-stasjon som er kompatibel med dual-layer DVD-er (DVD+-R-brenner for å brenne DVD-er; Blu-ray-brenner for å brenne Blu-ray-disker)
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkludert)
  • Eclipse™ 3.7 (for installasjon av tillegget Flash Builder); følgende distribusjoner støttes: Eclipse IDE for Java EE and Java Developers; Eclipse Classic, Eclipse for PHP Developers
  • Programvaren QuickTime 7.6.6 kreves for QuickTime-funksjoner, multimedie- og HTML5-medieavspilling. Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert ytelse i Premiere Pro; se den oppdaterte listen over kort som støttes.
  • Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert, ray-traced 3D-gjengivelse i After Effects; se den oppdaterte listen over kort som støttes.
  • Valgfritt: Tangent CP200-familie eller Tangent Wave-kontrolloverflate for SpeedGrade.
  • Valgfritt: For SDI Output kreves NVIDIA Quadro SDI Output-kort for SpeedGrade
  • Valgfritt: Harddisk på 7200-RPM eller raskere (det anbefales å ha flere raske stasjoner, helst konfigurert for RAID 0) for videoprodukter.
  • Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

Mac OS

• Intel-prosessor med flere kjerner og 64-bitstøtte
  • Mac OS X versjon 10.6.8 eller 10.7
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 15.5 GB ledig plass på harddisken til installasjonen, ytterligere ledig plass kreves under installeringen (kan ikke installeres på et volum som bruker et filsystem som skiller mellom store og små bokstaver, eller på flyttbare flashbaserte lagringsenheter)
  • Krever ekstra diskplass for hurtiglagring, foråndsvisningsfiler og andre filer (10 GB anbefales).
  • Skjerm med oppløsning på 1280 x 900 med 16-biters farge og 512 MB VRAM; skjermoppløsning på 1680 x 1050 og en sekundert, profesjonelt kalibrert visningsskjerm kreves for SpeedGrade.
  • System som støtter OpenGL 2.0
  • DVD-ROM-stasjon som er kompatibel med dual-layer DVD-er (SuperDrive for å brenne DVD-er; Blu-ray-brenner for å brenne Blu-ray-disker)
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • Eclipse™ 3.7 Cocoa (for installasjon av tillegget Flash Builder); følgende distribusjoner støttes: Eclipse IDE for Java EE and Java Developers; Eclipse Classic, Eclipse for PHP Developers
  • Programvaren QuickTime 7.6.6 kreves for QuickTime-funksjoner, multimedie- og HTML5-medieavspilling. Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert ytelse i Premiere Pro; se den oppdaterte listen over kort som støttes.
  • Valgfritt: Adobe-godkjent GPU-kort for GPU-akselerert, ray-traced 3D-gjengivelse i After Effects; se den oppdaterte listen over kort som støttes.
  • Valgfritt: Tangent CP200-familie eller Tangent Wave-kontrolloverflate for SpeedGrade.
  • Valgfritt: Harddisk på 7200-RPM eller raskere (det anbefales å ha flere raske stasjoner, helst konfigurert for RAID 0) for videoprodukter.
  • Bredbåndsforbindelse og registrering kreves for programvareaktivering, validering av abonnementer og tilgang til tjenester på Internett.* Telefonaktivering er ikke mulig.

* Det kan hende at dette produktet integreres med eller gir tilgang til enkelte nettbaserte tjenester fra Adobe eller tredjeparter ("nettbaserte tjenester"). Nettbaserte tjenester er kun tilgjengelig for brukere som er 13 år eller eldre, og krever samtykke i ytterligere bruksbetingelser og Adobes retningslinjer for personvern på nettet Nettbaserte tjenester er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk, kan kreve brukerregistrering og kan endres eller avvikles uten varsel. Ekstra avgifter eller abonnementsgebyr kan påløpe.