Hvis du vil vite hvordan du avinstallerer CS6-programmer, kan du se Creative Suite 6-installasjonsinstruksjonene.

Du fjerner produktet fra datamaskinen ved hjelp av Adobe Application Manager. Adobe Application Manager følger med Adobe Creative Suite 5, CS5.5 og CS5- og CS5.5-produkter.

Viktig: Ikke forsøk å avinstallere eller fjerne CS5- eller CS5.5-produkter manuelt ved å dra mappene til papirkurven. Dette kan føre til problemer når du skal installere Creative Suite-produktet på nytt.

Avinstallere Creative Suite 5 eller CS5.5 (Windows XP)

1. Velg Start > Kontrollpanel > Legg til eller fjern programmer.
  2. Velg en Creative Suite 5- eller 5.5-utgave eller et produkt fra listen, og klikk Endre/fjern.
  3. Velg elementene du vil fjerne.
Avinstalleringsalternativer
  1. Velg om du vil fjerne innstillinger eller deaktivere produktet.

Merk: Koble til Internett når du skal deaktivere.

Viktig: Dersom du planlegger å installere Creative Suite-versjonen eller -produktet på nytt på samme datamaskin, kan du beholde aktiveringen. Du finner informasjon i Aktivering og deaktivering (1008779).

1. Klikk Avinstaller.

Avinstallere Creative Suite 5 eller CS5.5 (Windows 7, Windows Vista)

1. Gå til Start > Kontrollpanel > Programmer og funksjoner.
  2. Velg en Creative Suite 5- eller 5.5-utgave eller et produkt fra listen, og klikk Avinstaller/endre.
  3. Velg elementene du vil fjerne.
Avinstalleringsalternativer
  1. Velg om du vil fjerne innstillinger eller deaktivere produktet.

Merk: Koble til Internett når du skal deaktivere.

Viktig: Dersom du planlegger å installere Creative Suite 5-versjonen eller -produktet på nytt på samme datamaskin, kan du beholde aktiveringen. Du finner informasjon i Aktivering og deaktivering (1008779).

1. Klikk Avinstaller.

Avinstallere Creative Suite 5 eller CS5.5 (Mac OS)

1. Gå til /Programmer/Verktøy/Adobe Installers/.
  2. Dobbeltklikk et av avinstalleringsaliasene for Creative Suite 5 eller 5.5.
  3. Velg elementene du vil fjerne.
Avinstallere PS
  1. Velg om du vil fjerne innstillinger eller deaktivere produktet.

Merk: Koble til Internett når du skal deaktivere.

Viktig: Dersom du planlegger å installere Creative Suite 5-versjonen eller -produktet på nytt på samme datamaskin, kan du beholde aktiveringen. Du finner informasjon i Aktivering og deaktivering (1008779).

1. Klikk Avinstaller.