Sende en avtale til flere underskrivere

En av hovedarbeidsflytene i Adobe Sign er å få flere signaturer på ett dokument. Det gir deg mulighet til å innhente signaturer i en bestemt rekkefølge (eller parallelt for Pro-kontoer og opp).

Hurtigtrinn

1. Gå til Send-siden.
  2. Oppgi e-postadressene til underskriverne i den rekkefølgen de skal signere.
  3. Legg ved et dokument via Legg til filer, eller dra og slipp en fil.
  4. Velg Forhåndsvis og legg til signaturfelt
  5. Klikk Neste.
  6. Dra og slipp felt for den første underskriveren (valgt som standard).
  7. Velg den neste underskriveren fra hurtigmenyen Velg deltaker øverst til høyre i ruten på siden.
  8. Plasser felter for den neste underskriveren.
  9. Klikk på Send.

Trinn for trinn

1. Skriv inn e-postadressene til underskriverne i feltet Angi e-postadresse til mottaker. Rekkefølgen e-postadressene legges inn i, er som standard den rekkefølgen de blir bedt om å signere i.

Oppgi e-postadresser

Merk:

Fra og med Pro-tjenestenivået kan avsendere velge å la alle underskrivere signere parallelt eller i rekkefølge.

2. Legg ved et dokument og velg Forhåndsvis, plasser signaturer eller legg til skjemafelt for å plassere felter for alle underskriverne, og klikk deretter Neste.

Klikk på Neste
  3. Du kommer til dra-og-slipp-redigeringsmiljøet. Den første e-postadressen som angis, velges som standard på hurtigmenyen Velg deltaker øverst til høyre på siden.

Velg deltakere
  4. Dra felter for den underskriveren fra den høyre ruten og ned i dokumentet.

Legg til signatur
  5. Velg neste underskriver fra hurtigmenyen Velg deltakere.

Velg neste underskriver
  6. Dra på nytt felter fra den øverste ruten og ned i dokumentet for den valgte underskriveren.

Merk:

Du kan også justere hvem et felt tildeles til ved å dobbeltklikke på feltet og velge ønsket underskriver fra hurtigmenyen Rolle.

Velg rolle
  7. Følg trinn 5 og 6 for hver underskriver. Når du er ferdig med å plassere alle feltene for hver underskriver, klikker du Send.

Klikk på Send