Sende en avtale til én enkelt underskriver

Sending av et dokument til signering er den grunnleggende arbeidsflyten som brukes i Adobe Sign. Sending av et dokument til signering til bare én mottaker er den enkleste metoden for å bruke systemet.

Hurtigtrinn

1. Klikk på Send-siden, eller klikk på Få et dokument signert.
  2. Skriv inn e-postadressen til underskriveren i Mottaker-feltet.
  3. Dra og slipp, legg ved eller velg et bibliotekdokument som skal sendes.
  4. Velg Forhåndsvis og legg til signaturfelt.
  5. Klikk Neste.
  6. Dra felt fra toppen av siden til det neste dokumentet.
  7. Klikk på Send.

Trinn for trinn

1. Hvis du vil sende et dokument, klikker du på Send-knappen eller koblingen Få et dokument signert på hjemmesiden.

Klikk på Send
  2. Skriv inn e-postadressen til mottakeren i Mottakere-feltet.

Skriv inn e-postadresse
  3. Dra og slipp, legg ved eller velg et bibliotekdokument som skal sendes.

Velg et dokument å sende
  4. Hvis du vil legge til felter som underskriver kan samhandle med, velger du Forhåndsvis og legg til signaturfelt.

Når alt er konfigurert, klikker du på Neste.

Velg forhåndsvisning
  5. Dra feltene fra fanene på høyre side i skjermbildet, og slipp feltene på dokumentet.

Legg til signatur
  6. Når du har plassert alle feltene på dokumentet, klikker du på Send.

Klikk på Send