Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Prelude?

Du kan laste ned Prelude fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For mer informasjon, blant annet om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-programmer.

Hvorfor lar ikke Prelude seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Prelude?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper, blant andre Prelude, fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Prelude på en annen datamaskin?

Du kan installere Prelude og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord.Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Grunnleggende

Hvordan begynner jeg å redigere video i Prelude?

Få grunnleggende, trinnvise instruksjoner for å lære om arbeidsflytene for import og redigering av video i Prelude.

Hvilke tastatursnarveier kan brukes i Prelude?

Vis den komplette listen over Prelude-tastatursnarveier for å hjelpe deg strømlinjeforme arbeidsflyten.

Hvordan optimerer jeg minnet i Prelude?

Du kan angi hvor mye minne som skal holdes av for Prelude og andre apper under Rediger innstillinger for minnet. Lær mer om hvordan du angir innstillinger for minnet i Prelude.

Kan jeg tilpasse Prelude-arbeidsområdet?

Ja, du kan lage og lagre et tilpasset arbeidsområde med alternativene i menyen Vindu. Lær mer om hvordan du tilpasser et arbeidsområde slik det passer det.

Importer og rediger video

Hvordan importerer jeg media og filmklipp i Prelude?

Dette avhenger av hvilken type filer du prøver å importere. Lær om hvordan du importerer video, lyd og stillbilder i Prelude.

Hvordan eksporterer jeg et utkast i Prelude?

Start ved å velge filmklippet du vil eksportere med Prosjekt-panelet. Få komplette instruksjoner for hvordan du eksporterer utkast fra Prelude.

Kan jeg legge til kommentarer i filmklipp?

Ja, du kan legge til notater i mediefiler slik at redigerer og regissør kan se dem i Adobe Premiere Pro.

Hvordan legger jeg til metadata i filmklipp i Prelude?

Velg Vindu > Metadata for å legge til metadata i et valgt filmklipp. Få komplette instruksjoner for hvordan du legger til, importerer og eksporterer metadata sammen med filmklipp.

Hvordan importerer jeg filer fra DSLR-kameraet til Prelude?

Se denne raske innføringen for å lære hvordan du inkluderer og redigerer digitale bilder fra kameraet til Prelude.

Prelude- og Premiere Pro-integrering

Kan jeg organisere filmklipp før jeg inkluderer dem i Premiere Pro?

Fellesskap

Bli med i samtalen.