Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Audition?

Du kan laste ned Audition fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. Hvis du vil ha mer informasjon, for eksempel hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-apper.

Hvorfor lar ikke Audition seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Audition?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Lær å laste ned og installere en Creative Cloud-prøveversjon.

Kan jeg installere Audition på en annen datamaskin?

Du kan installere Audition og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord.Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Glemt passordet? Lær hvordan du tilbakestiller og endrer det.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og gjøre deg kjent med abonnementsvilkårene til Adobe.

Ta opp og importere lyd

Hva er den beste måten å konfigurere maskinvaren min for Audition på?

Følg instruksjonene i denne artikkelen for å lære hvordan du kobler til maskinvare i Audition.

Hvordan gjør jeg opptak med Audition?

Se denne videoen for å lære hvordan du tar opp en lydfil, blant annet hvordan du justerer opptaksinnstillingene og bruker avspillingskontrollen.

Hva er den beste måten å importere lydfiler på?

Se på denne innføringen og finn ut mer om hvordan du importerer lydfiler og søker i medier.

Hvorfor er det så dårlig lydkvalitet i opptakene mine?

Opptaksproblemer kan skyldes en rekke faktorer. Prøv tipsene i denne artikkelen for å feilsøke problemer med opptak, avspilling og overvåking.

Fikse lyd

Hvordan tilpasser jeg volumet på forskjellige klipp?

Velg klippene og velg Klipp > Tilpass klippvolum. Se Slik matcher, fader og mikser du klippvolum for mer informasjon.

Kan jeg justere volumet på deler av et klipp manuelt?

Ja. Lær hvordan i denne videoinnføringen om hvordan man justerer lydnivåer manuelt.

Hvordan blir jeg kvitt klikk og lignende lyder?

Se denne videoen for å lære hvordan du bruker effektene Click/Pop Eliminator og DeClicker.

Hvordan fjerner jeg uønskede ringe- og pipelyder?

Følg denne videoserien for å lære hvordan du fjerner støy fra lydfiler, som for eksempel ringe- og pipelyder.

Kan jeg fjerne suse- eller summelyder i bakgrunnen?

Ja. Lær hvordan i denne videoen, Fjerne bakgrunnsstøy og redusere susing.

Teknikker

Hvordan kombinerer jeg flere lydklipp?

Følg instruksjonene i denne artikkelen for å lære hvordan du arrangerer og redigerer klipp med flere spor.

Hvordan fader jeg inn et lydklipp?

Du kan legge til forskjellige typer fading i Audition. Finn ut hvordan i denne videoen, Legg til fading av lyd med bølgevisningen i Audition.

Hvordan klipper og limer jeg lyd?

Følg de enkle instruksjonene i denne artikkelen for å lære hvordan du kopierer, klipper ut, limer inn og sletter lyd.

Kan jeg korrigerer toneleiet til en sanger?

Gi sangerne perfekt toneleie med verktøyene for automatisk korrigering av toneleie i Audition. Lær hvordan i denne innføringen, Automatisk korrigering av toneleie.

Hvorfor høres ikke lyden min ut som stereolyd?

Følg denne innføringen for å lære hvordan dubruker Stereo Expander-effekten for å gi lyden et tydeligere stereopreg.