Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

For kjøpsinformasjon, se Kjøpsveiledning for RoboHelp Server 10. For trinnvise installasjonsinstruksjoner, se Installasjon i RoboHelp Server-brukerveiledningen.

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer med RoboHelp Server og andre Adobe-apper.

Ja! Du kan laste ned en prøveversjon fra siden Adobe-nedlastinger. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, se denne artikkelen om å installere en prøveversjon.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Vanlige spørsmål

Du kan generere flere ulike rapporter for å finne ut hvordan brukere søker etter og navigerer i innholdet ditt.

Fellesskap