Så här hämtar och installerar du Acrobat DC

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Klicka på Hämta Acrobat DC nedan när du vill ladda ned Acrobat DC. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta versionen du prenumererar på när du har loggat in.)

Hjälp med ditt Document Cloud-medlemskap

Vad ingår i Adobe Document Cloud?

Document Cloud inkluderar Acrobat och Adobe Sign, tillsammans med webben och mobilappar. Med Acrobat Reader mobilapp kan du skapa, redigera, kommentera och underteckna pdf-filer direkt på telefonen eller surfplattan. Och med Document Cloud webbapplikationen kan du arbeta med pdf-filer och hantera e-signaturer från en webbläsare på vilken dator som helst. För mer information, se Adobe Document Cloud vanliga frågor.

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Var är mina filer?

Välj Hem > Document Cloud i Acrobat eller Reader. Du kan också komma åt dina filer på webben och dra nytta av andra Document Cloud verktyg. Gå till https://documents.adobe.com. Logga in med ditt Adobe ID (normalt din e-postadress) och ditt lösenord. För mer information, se Var är mina filer?.

Kan jag installera Acrobat DC på en annan dator?

Du kan installera Acrobat DC och andra Creative Cloud-program på två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Om du vill veta mer kan du gå till Installera och använd Acrobat DC på en ny dator.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriva ut ett kvitto eller en faktura.