Få information om hur du installerar, aktiverar och använder Acrobat DC på en ny dator eller enhet, även om din tidigare dator eller enhet inte längre är tillgänglig.

Obs!

Om du installerar Acrobat DC för första gången, se Hämta och installera Acrobat DC-prenumeration.

Installera och aktivera Acrobat DC på en ny dator

Klicka på ett av alternativen nedan beroende på om den tidigare datorn där du använde din prenumeration är tillgänglig. Följ sedan anvisningarna.

Om den föregående datorn är tillgänglig

1. Logga ut av Acrobat DC för att inaktivera från din tidigare dator.

2. Från din nya dator, Logga in på ditt Adobe ID-konto

3. Från din nya dator, gå till https://cloud.acrobat.com/se/acrobat, och ladda ner Acrobat.

För detaljerade steg för att hämta och installera Acrobat DC, se: Hämta och installera Acrobat DC | Prenumeration

Du kan nu använda Acrobat DC på den nya datorn eller enheten.

Logga ut från den gamla datorn och logga in på ny dator

Om den föregående datorn inte längre är tillgänglig

Om du inte kan logga ut från Acrobat DC eftersom datorn eller enheten inte längre är tillgänglig, stäng av datorn eller enheten från din Kontosida enligt förklaringen i stegen nedan. När datorn eller enheten är inaktiverad, loggas du av Acrobat DC. Du kan sedan logga in på Acrobat DC med en annan dator eller enhet.

Inaktivera från den gamla datorn och hämta Acrobat på ny dator

För att inaktivera datorn eller enheten som inte längre är tillgänglig, följ du dessa steg:

1. Öppna ditt Adobe ID-konto, och logga in med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala (Facebook eller Google) konto.

2. Klicka på Hantera plan i området Planer och produkter.

Hantera plan
  3. Under Aktiverade enheter klickar du på x bredvid den enhet du vill inaktivera.

Aktiverade enheter

Ser skärmen annorlunda ut? I länder som betjänas av Digital River, Adobes e-handelspartner, ser sidan Hantera plan annorlunda ut och har andra alternativ tillgängliga. När du klickar på Hantera plan, om du inte ser en sektion Aktiverade enheter, använd följande metod för att logga ut från Acrobat DC.

1. Försök logga in på den nya datorn eller enheten. Ett felmeddelande visas, vilket informerar dig om att din aktiveringsgräns har uppnåtts.
    2. Välj Logga ut mig från alla andra datorer eller enheter.
  4. Klicka på Inaktivera

Den tidigare datorn blir inaktiverad, och du kan nu använda Acrobat DC på en annan dator.

5. Från din nya dator, Logga in på ditt Adobe ID-konto

6. Från din nya dator, gå till https://cloud.acrobat.com/se/acrobat, och ladda ner Acrobat.

För detaljerade steg för att hämta och installera Acrobat DC, se: Hämta och installera Acrobat DC | Prenumeration

Du kan nu använda Acrobat DC på den nya datorn.