Du kan öppna Adobe Document Cloud från https://documentcloud.adobe.com. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google). Du kan använda Adobe Document Cloud-tjänsterna och hämta de senaste Acrobat DC-apparna för datorer och mobiler.

Adobe Document Cloud Home

Arbeta med filer i Adobe Document Cloud

Du kan komma åt dina filer på Document Cloud via webbläsaren, datorapparna Acrobat DC eller Acrobat Reader DC eller den mobila appen Acrobat DC.

Gör du något av följande när du vill få åtkomst till filerna:

• Med hjälp av din webbläsare loggar du in på Adobe Document Cloud och klickar på Filer i sidofältet av Document Cloud Home.
  • Välj Hem > Document Cloud och sedan ett PDF-dokument i Acrobat DC eller Acrobat Reader DC.
  • I mobilappen Acrobat DC väljer du menyn > Document Cloud och sedan ett PDF-dokument.

Mer information

Till Se
Lär dig att arbeta med filer på Adobe Document Cloud-webbplatsen Arbeta med filer
Lär dig att öppna PDF-filer med Acrobat DC eller Reader DC Öppna PDF-filer
Lär dig hur du sparar PDF-filer med Acrobat DC eller Reader DC Spara PDF-filer
Lär dig att dela filer och spåra dem med Acrobat DC Dela och spåra filer
Lär dig att dela filer och spåra dem med Adobe Document Cloud-webbplatsen Dela och spåra PDF-dokument online

Hantera filer i Adobe Document Cloud

Mer information om att hantera dina filer i Document Cloud från din dator eller mobila enhet finns i artikeln Hantera filer.