Var är mina filer?

Du kan öppna Adobe Document Cloud från https://documentcloud.adobe.com. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google). Du kan använda Adobe Document Cloud-tjänsterna och hämta de senaste Acrobat DC-apparna för datorer och mobiler.

Startsidan i Adobe Acrobat

Arbeta med filer i Adobe Document Cloud

Du kan komma åt dina filer på Document Cloud via webbläsaren, datorapparna Acrobat DC eller Acrobat Reader DC eller den mobila appen Acrobat DC.

Gör du något av följande när du vill få åtkomst till filerna:

• Logga in på Adobe Document Cloud med webbläsaren och klicka på Dokument på den övre menyraden på startsidan i Adobe Acrobat.
  • Välj Hem > Document Cloud och ett PDF-dokument i Acrobat DC eller Acrobat Reader DC.
  • I mobilappen Acrobat Reader väljer du Hem > Document Cloud och sedan ett PDF-dokument.

Mer information

Till

Se

Lär dig att arbeta med filer på Adobe Document Cloud-webbplatsen

Lär dig att öppna PDF-filer med Acrobat DC eller Reader DC

Lär dig hur du sparar PDF-filer med Acrobat DC eller Reader DC

Läs hur du lägger till text, anteckningar, markeringar och andra anteckningar i en PDF-fil

Lär dig att dela filer och spåra dem med Acrobat DC

Lär dig att dela filer och spåra dem med Adobe Document Cloud-webbplatsen