Den här sidan gäller licensiering av prenumerationer via inköpsprogrammet Value Incentive Plan (VIP) i Kina.

Lär dig mer om VIP i Kina på Adobe.com.

Vad är VIP?

VIP ger organisationer av alla storlekar de alternativ och den kontroll de behöver för att enkelt distribuera rätt Adobe-produkter till rätt personer. VIP ger ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att distribuera uppdaterade versioner av Creative Cloud och Document Cloud i hela organisationen. Creative Cloud ger dig världens bästa samling kreativa verktyg, till exempel Photoshop, Illustrator, InDesign och Premiere Pro. Med Document Cloud får du helt digitala arbetsflöden med Adobe Acrobat och mycket mer.

Hur licensieras VIP-produkter?

I Kina ingår ett alternativ för personlig licensiering i VIP, vilket ger ett VIP-medlemskap till en enskild användare. Det här alternativet är tillgängligt för Creative Cloud for teams Alla program och Creative Cloud for teams Fristående program (förutom Muse), samt Acrobat Standard DC och Acrobat Professional DC, på förenklad kinesiska. Tjänster ingår för närvarande inte i licenser som erbjuds för användning och distribution i Kina. Information om hur du hanterar VIP licenser finns i VIP-programguiden för kunder inom företag, myndigheter eller utbildning.

Kan VIP-licensprenumerationer distribueras i en virtuell miljö?

Nej. VIP-licensiering är inte kompatibel med virtuella miljöer.

Vad är skillnaden mellan VIP och VIP Select?

VIP är det grundläggande programmet och innehåller följande funktioner:

• Direkt distribution
  • Automatisk efterlevnad
  • Genom prenumerationer på löpande uppdateringar får du tillgång till de senaste versionerna av molnprodukter
  • Standardiserade avtal utan avtalsförnyelse
  • Avtal med ett års löptid eller längre

VIP Select är en VIP-medlemskapsstatus som du får automatiskt när du når det lägsta tröskelvärdet för licenser under en prenumerationsperiod (fler än 10 licenser för företag och offentliga myndigheter, fler än 50 licenser för utbildning).

Lär dig mer om VIP i Kina på Adobe.com. Mer information om VIP Select och 3 års bindningstid finns i Hjälp om VIP Select.

Var hittar jag VIP-programguiden?

Var kan jag läsa villkoren för VIP?

Villkoren för VIP finns på sidan med villkor för Adobe Value Incentive Plan på Adobe.com.

Jag köper för ett multi-nationellt företag och vi har användare i Kina. Finns det några begränsningar?

Du måste använda ett separat VIP-avtal för att köpa licenser för användning och distribution i Kina (ett ”VIP-avtal för Kina”). Ett VIP-avtal för Kina kan inte användas för att köpa licenser för distribution i andra länder eller regioner. Licenser för användning i Kina måste köpas via en Adobe-auktoriserade återförsäljare i Kina.

Exempel:

Företaget ABC är baserat i USA. Vissa av de anställda bor i USA, men

andra bor i Kina. ABC måste köpa nordamerikanska licenser för de medarbetare som bor i USA och kinesiska licenser för de medarbetare som bor i Kina.

Om du har köpt Creative Cloud for teams via Adobe eller en Adobe-auktoriserad återförsäljare måste du göra något av följande:

• Se till att företaget ABC:s lokala kontor i USA köper från Adobe eller sin lokala eller globala återförsäljare med ett US VIP-avtal
  • Och det kinesiska kontoret köper från sin lokala återförsäljare med ett separat VIP-avtal för Kina.

Hur får jag ut det mesta av mina köp i ett separat VIP för Kina som en multi-nationellt företag?

Om företagets inköp totalt har kan leda till att VIP Select uppnås, eller att VIP Select-nivån höjs baserat på köp som görs i Kina, föreslår vi ett länkat medlemskap. Då kan inköp göras i separata, regionala VIP-avtal samtidigt som licenstotalen läggs samman för att uppnå VIP Select, vilket är fördelaktigt för båda regionerna. Läs VIP-programguiden eller kontakta din återförsäljare om du vill lära dig mer om länkat medlemskap.

Vad händer om jag reser utanför licensens distributionsregion?

Användning av licenser utanför den identifierade distributionsregionen är tillåten vid tillfälliga resor. Vi förväntar oss dock att den primära användningen kommer att ske i den distributionsregion som identifierades vid tidpunkten för köpet.