Windows | Förhandsvisningsbilder och miniatyrbilder delas upp i skarpt avgränsade, förskjutna rutor

Delas förhandsvisningsbilder och miniatyrbilder upp i skarpt avgränsade, förskjutna rutor i Windows? Ta reda på hur löser du problemet.

Problem

Förhandsvisningsbilder och miniatyrbilder delas upp i skarpt avgränsade, förskjutna rutor i Windows när du använder Lightroom eller Camera Raw för att justera dina bilder. Detta problem uppstår med senare drivrutiner från NVIDIA (369.x till 374.x).

Lösning

Gå till NVIDIA:s webbplats och uppdatera din NVIDIA-drivrutin till v375.86.

Obs!

Problemet listas som åtgärdat i NVIDIA-dokumentet: se sida nummer 10.

”[375.86, GeForce GTX 960] Tearing, schackrutor uppträder i Adobe Lightroom. [1842089]”