Om du är en Creative Cloud for Teams-användare i Kina visas följande felmeddelande varje gång du startar en Creative Cloud-app:

LocaleMismatch-CCT-China

Obs!

Det här felet visas trots att du har installerat appen på datorn på det språk som anges i meddelandet.

Lösning

Så här löser du problemet:

• Installera appen Creative Cloud Desktop och logga in med ett Adobe ID-konto med vilket ett Creative Cloud Team-prenumeration i Kina har köpts. Starta sedan om programmet.
  • Annars, ändra operativsystemsinställningen för att ställa in förenklad kinesisk som det primära OS-språket.
  • Annars, avinstallera appen och installera om appen med kinesiskt förenklat språkstöd.