Adobe avslutade tjänsten Adobe Story CC den 22 januari 2019. Både Adobe Story CC och Adobe Story CC (Classic) har upphört. Offlineversionen av programmet Adobe Story CC har också upphört.

Vanliga frågor

Varför upphörde Adobe med Adobe Story CC?

Vårt mål med Creative Cloud är att erbjuda en komplett uppsättning verktyg som möjliggör kreativa arbetsflöden för våra användare istället för en rad olika verktyg. Story var ett verktyg som i princip saknar koppling till andra produkter i familjen. Därför erbjöd det inte mycket värde för övergripande kreativa arbetsflöden. Det var dessutom en lösning som få Creative Cloud-prenumeranter använde. På grund av det beslutade vi oss för att fokusera vårt arbete på utvecklingen av projekt med större konkreta fördelar för fler användare.

När trädde detta i kraft?

Tjänsten Adobe Story upphörde den 22 januari 2019.

Påverkade upphörande även betalda versioner?

Alla versioner av Adobe Story CC har upphört.

Kommer Adobe Story CC att fungera offline efter datumet för upphörandet?

Nej. Offline-versionen av programmet kommer inte fungera efter datumet för upphörandet eftersom det ansluter till Adobe Story CC-molntjänst för synkronisering.

Är data tillgängligaör hämtning efter datumet för upphörandet?

Nej, datahämtningsalternativ var tillgängliga före tjänstens slutdatum (22 januari 2019). Datan kommer att raderas efter datumet för tjänstens upphörande.

Rekommenderar ni någon annan produkt som jag kan använda?

Även om det finns andra program för manuskript och produktionsscheman tillgängliga på marknaden rekommenderar Adobe inte någon specifik produkt.