Eerdere versies behouden bij het installeren van CC 2015-toepassingen

Probleem: Installatie van CC 2015-toepassingen verwijdert standaard CC 2014-toepassingen

Standaard, wanneer u een CC 2015-toepassing installeert met de Creative Cloud-desktopapp, worden eerdere versies van deze toepassing verwijderd. De standaardinstallatie behoudt slechts de meest recente versie. Installatie van After Effects CC 2015 (13.5) met de Creative Cloud-desktopapp verwijdert bijvoorbeeld After Effects CC 2014 (13.2) en After Effects CC (12.2).

Oplossing: in de Creative Cloud-desktopapp de optie Oude versies verwijderen uitschakelen

Behoud deze eerdere versies tijdens de installatie van CC 2015 door de optie Oude versies verwijderen uit te schakelen in de sectie Geavanceerde opties in de interface van de updater. Zie deze pagina voor aanvullende informatie over installaties.

Zie Creative Cloud-apps downloaden en installeren voor meer informatie over het verwijderen van eerdere versies.

Hier volgen enkele redenen om te overwegen de vorige versie te behouden:

Compatibiliteit van invoegtoepassingen:

Omdat After Effects CC 2015 (13.5) een volledig opnieuw ontworpen toepassing is, moeten de meeste invoegtoepassingen worden bijgewerkt om met deze nieuwe versie te werken. Als u een invoegtoepassing gebruikt die nog niet is bijgewerkt, moet u de eerdere versie van After Effects gebruiken. Gebruik deze versie tot de bijgewerkte versie van de invoegtoepassing beschikbaar is. Zie deze pagina voor meer informatie over de compatibiliteit van invoegtoepassingen.

Deelnemers of klanten die nog geen upgrade hebben uitgevoerd:

Aangezien u projecten achterwaarts kunt opslaan naar een primair versienummer van After Effects, kunt u nog steeds met de meest recente versie werken voor uw creatieve werk. Sla vervolgens achterwaarts op indien vereist. U hoeft niet achterwaarts op te slaan tussen After Effects CC 2015 (13.5) en After Effects CC 2014 (13.2) — de indeling van het projectbestand is niet gewijzigd en het primaire versienummer is hetzelfde. Zie deze pagina voor meer informatie over achterwaarts opslaan in After Effects.

Vereisen functies die niet beschikbaar zijn in deze versie:

Bij elke nieuwe release, verwijdert Adobe functies die niet veel worden gebruikt. En zoals het geval is met After Effects CC 2015 (13.5), verwijdert Adobe functies vanwege een belangrijke architecturale wijziging. Zelfs als u een functie nodig hebt die niet beschikbaar is in After Effects CC 2015 (13.5), voert u het merendeel van uw creatieve werk uit in After Effects CC 2015 (13.5). Als dat werk is voltooid, opent u hetzelfde project in After Effects CC 2014 (13.2) voor het deel van uw werk waarvoor u de verwijderde functie nodig hebt. Zie deze pagina voor meer informatie over functies die niet beschikbaar zijn in After Effects CC 2015 (13.5).

Verwante informatie

Adobe-logo

Aanmelden bij je account