Lees meer over hoe je de Creative Cloud-website verkent om je apps te downloaden, te beginnen met leren en toegang te krijgen tot je creatieve projecten.

Opmerking:

Typekit heet nu Adobe Fonts en maakt deel uit van Creative Cloud en andere lidmaatschappen. Meer informatie.

Op de Creative Cloud-website kun je gemakkelijk toegang krijgen tot talloze apps en services die zijn inbegrepen in je Creative Cloud-lidmaatschap. Je kunt snel de juiste app of tool vinden en een verscheidenheid aan bronnen gebruiken om een tool onder de knie te krijgen of een vaardigheid te ontwikkelen.

Je kunt ook bestanden synchroniseren en delen, duizenden lettertypen beheren, bibliotheken met stockfoto's en ontwerpmiddelen openen en contact maken met de creatieve community. De Creative Cloud-website vormt je toegangspoort tot de opwindende wereld van Creative Cloud.

Werkruimte
Creative Cloud-website

A. Tabbladen B. Zoek- en navigatieopties

Tabblad Start

Gebruik het tabblad Start om snel aan de slag te gaan met je apps. Je hebt toegang tot je recente bestanden en tot een reeks zelfstudies die je op weg helpen.

Snel aan de slag

De sectie Snel aan de slag biedt opties om aan de slag te gaan met je creatieve project. Je kunt ook naar lettertypen zoeken, bestanden uploaden en je volledige verzameling van Creative Cloud-apps en -services bekijken.

Snel aan de slag
Snel aan de slag

Recent

De sectie Recent biedt snelle toegang tot de Spark-projecten en -middelen waaraan je recent hebt gewerkt.

Beginnen met leren

De sectie Beginnen met leren biedt toegang tot de verschillende hulpbronnen die voor jou beschikbaar zijn. Bekijk en leer meer over verschillende functies, workflows en meer.

Klik op Alle zelfstudies om naar het tabblad Leren te gaan en zelfstudies te vinden voor al je apps.

Tabblad Leren

Het tabblad Leren bevat zelfstudies voor de populairste apps. Je kunt ook je voortgang bijhouden en voltooide cursussen opnieuw bekijken.

Jouw zelfstudies

In deze sectie lees je hoe je toegang krijgt tot zelfstudies voor al je Creative Cloud-apps.

Beginnen met leren

Blader door de cursussen die jou worden aanbevolen. Voor elke cursus zie je het aantal zelfstudies, de totale duur en het aantal weergaven voor de cursus. Klik op een miniatuur om de zelfstudies te bekijken.

Doorgaan met leren

Deze sectie biedt snelle links naar de lijst met zelfstudies waarmee je bent begonnen.

Zelfstudies per app

In deze sectie kun je de zelfstudies filteren op een specifieke Creative Cloud-app. Selecteer de app bij Filteren op app om alleen zelfstudies voor die app weer te geven. Je kunt de zelfstudies verder filteren op basis van je vaardigheid met de app. Als je een nieuwe gebruiker van de app bent, selecteer je Beginner. Als je een ervaren gebruiker bent en je een geavanceerde workflow wilt leren, selecteer je Ervaren.

Zelfstudies per app
Zelfstudies per app

Voltooide zelfstudies

Deze sectie bevat de lijst met zelfstudies die je hebt voltooid.

Tabblad Apps

Download en installeer je apps via het tabblad Apps. Je kunt je lijst met apps ook filteren op de volgende categorieën:

• Alle apps
  • Ontwerp
  • Fotografie
  • Video en audio
  • UX en web

Je kunt op de naam van een app klikken voor een overzicht en een lijst met belangrijke functies, de talen die door de app worden ondersteund en de systeemvereisten voor de installatie en het gebruik van de app.

Productoverzicht
Productoverzicht
  • Klik op Installeren om een desktop-app te installeren.
  • Klik op Starten om een web-app of -service te starten.
  • Klik op iOS of Android om een mobiele app te installeren.

Apps vergelijken

Je kunt ook apps vergelijken om de app te vinden die het beste aansluit op je behoeften. Je kunt de apps vergelijken op basis van de volgende vergelijkingscriteria:

Ontwerp

• Grafisch ontwerp
  • Creatieve beeldvorming
  • Lay-out en publiceren
  • Tekenen, schilderen en illustreren

Fotografie

• Complete fotoservices, inclusief cloudopslag
  • Fotobeheer en -bewerking
  • Het beste voor nieuwe gebruikers
  • Samenstellen en retoucheren

Video en audio

• Videobewerking
  • Motion graphics/VFX
  • Animatie
  • Audiobewerking

UX en web

• Ontwerp en specificaties
  • Prototypen
  • Code
  • Webpagina

Tabblad Jouw werk

Selecteer dit tabblad om naar Creative Cloud Assets te gaan en je bestanden te openen. Zie Middelen bekijken, synchroniseren en beheren voor meer informatie

Creative Cloud Assets
Creative Cloud Assets

Zoek- en navigatieopties

De zoek- en navigatie-opties bevinden zich bovenaan op de Creative Cloud-website. Je kunt deze opties gebruiken om te zoeken, hulp te krijgen, toegang te krijgen tot je account of te schakelen tussen verschillende web-apps en -services van Adobe. Zoek- en navigatie-opties zijn toegankelijk vanaf alle tabbladen.

Zoek- en navigatieopties
Zoek- en navigatieopties

A. Zoekbalk B. Hulp krijgen en feedback delen C. Meldingen weergeven D. Het menu Profiel openen E. De app vinden die je nodig hebt F. Naar Adobe.com gaan

Zoekbalk

Gebruik de zoekbalk om te zoeken naar apps, zelfstudies, Help-artikelen, sjablonen en Stock-assets. De beste resultaten worden getoond. Klik op Alles tonen om de volledige lijst weer te geven.

Help-pictogram

Klik op het pictogram Help  als je hulp zoekt of feedback wilt delen.

Help weergeven:

Via deze optie kom je in het Adobe Help Center, waar je antwoorden vindt op enkele van de veelgestelde vragen, evenals hulp met betrekking tot je account en apps. Je kunt ook contact opnemen met de experts om antwoorden op je vragen te krijgen.

Feedback delen:

Selecteer deze optie om je feedback over je ervaring te delen. Je kunt ook bestanden koppelen aan je opmerkingen.

Pictogram van meldingenklok

Klik op het pictogram van de meldingenklok  om alle meldingen weer te geven die je hebt ontvangen. Creative Cloud-meldingen hebben gewoonlijk betrekking op updates over je apps, je lidmaatschapsstatus, gebeurtenissen die te maken hebben met je apps en services, berichten van andere gebruikers in de gemeenschap en belangrijke aankondigingen van Adobe. Wanneer je een nieuwe melding ontvangt, wordt er een rode badge weergegeven bij het pictogram van de meldingenklok om ervoor te zorgen dat je geen enkele melding mist.

Pictogram van menu Profiel

Klik op het pictogram van het menu Profiel  om je Adobe ID te controleren of je af te melden bij je Adobe-account. Je kunt ook toegang krijgen tot je accountgegevens door te klikken op Account beheren in het profielmenu. Zie Je Adobe ID-account beheren voor meer informatie over het beheren van je account.

Pictogram van menu Web-apps en services

Klik op het pictogram van het menu Web-apps en services  om een web-app te selecteren en te starten. Je kunt eveneens moeiteloos te schakelen tussen Creative Cloud, Document Cloud en Experience Cloud. Navigeer naar de sectie Apps van de geselecteerde cloud om je desktop-apps of mobiele apps te vinden.

Menu Web-apps en services
Menu Web-apps en services

Adobe-pictogram

Klik op het Adobe-pictogram  om naar de startpagina van adobe.com te gaan.