Op het tabblad Apps van de Creative Cloud-desktopapp worden toepassingen niet weergegeven als geïnstalleerd. Ze kunnen ook worden weergegeven zoalsgeïnstalleerd,maar niet worden gevonden in het menu Start of de map met toepassingen.

Oplossing

1. In de Creative Cloud-desktopapp klikt u op Afmelden in het menu Profiel.

2. Klik op het tandwielpictogram in deCreative Cloud-desktopapp en kies Afsluiten.

3. Ga naar de volgende locatie en wijzig de naam van opm.db:

• macOS: Macintosh HD/Users/[gebruikersnaam]/Library/Application Support/Adobe/OOBE
    • Windows: C:\Users\[gebruikersnaam]\AppData\Local\Adobe\OOBE

Wijzig de naam naar opm.db.old

4. Start Adobe Creative Cloud opnieuw.

5. Tekenaan bijCreative Cloud-desktopapp.

Aanmelden

De toepassingen worden nu weergegeven als geïnstalleerd in het deelvenster Apps van de Creative Cloud-desktopapp.