De taal voor de Creative Cloud-toepassingen verschilt van wat u verwacht

Oplossing

Creative Cloud-desktopapp

Gebruik de Creative Cloud-desktopapp om de taal van de gebruikersinterface van een Creative Cloud-app te wijzigen. Het is mogelijk dat sommige apps niet beschikbaar zijn in de taal die u hebt opgegeven. Dergelijke apps worden geïnstalleerd met standaardtaalinstellingen. Als u de ondersteunde talen voor de apps wilt zien, gaat u naar het Downloadcentrum en kiest u vervolgens een app. Ga als volgt te werk om de instellingen voor de installatietaal op te geven:

1. In de Creative Cloud-desktopapp klikt u op het tandwielpictogram en kiest u Voorkeuren.
  2. Klik in het dialoogvenster Voorkeuren op Apps.
  3. Kies een installatietaal in de lijst Taal van app.

Opmerking: deze instelling is van invloed op nieuw geïnstalleerde apps via de Creative Cloud. Als u de taal van de gebruikersinterface van momenteel geïnstalleerde apps wilt wijzigen, verwijdert u ze en installeert u ze opnieuw met de Adobe Application Manager. Raadpleeg voor Lightroom dit artikel voor instructies over het wijzigen van de gebruikersinterfacetaal.

Adobe Application Manager

Als u een ouder besturingssysteem hebt, blijft u Adobe Application Manager gebruiken om uw toepassingen te beheren. Volg de onderstaande instructies om taalinstellingen op te geven.

Gebruik de Adobe Application Manager om de taal van de gebruikersinterface van een Creative Cloud-toepassing te wijzigen:

1. Klik op uw naam in de linkerbovenhoek van de toepassing en kies Voorkeuren.
  2. Kies een ander taal.

Opmerking: deze instelling is van invloed op nieuw geïnstalleerde apps via de Creative Cloud en de Adobe Application Manager. Als u de taal van de gebruikersinterface van momenteel geïnstalleerde apps wilt wijzigen, verwijdert u ze en installeert u ze opnieuw met de Adobe Application Manager.