Er treedt een fout op wanneer u een Creative Cloud-toepassing downloadt

Wanneer u een Creative Cloud-toepassing probeert te downloaden, verschijnt een van de volgende fouten:

• Error -60
  • Error 49
  • Error 201
  • Error 205
  • Error 206
  • Error 207
  • Error 403

Of u ziet een van de volgende fouten wanneer u probeert een update te downloaden en toe te passen:

• U43M1D200
  • U43M1D204
  • U43M1D205
  • U43M1D207
  • U43M1D214

Oplossingen

Elk van deze fouten geeft aan dat de download niet kan worden voltooid. Als uw fout een specifiek foutnummer heeft, raadpleegt u de onderstaande tabel Foutbeschrijvingen. Als uw fout niet wordt vermeld, raadpleegt u de sectie Problemen met netwerkconnectiviteit/-stabiliteit oplossen in dit document.

Foutbeschrijvingen

Type Fout Beschrijving
Download -60 Download de proefversie van de softwaretitel die u probeert te installeren.  Fout -60 bij downloaden van producten | CCM, CS6
Download 49 Installatieprogramma heeft geen toegang tot essentiële bestanden/mappen. Probeer opnieuw te installeren. Foutcode: 49
Download 201 Treedt op wanneer bits op server worden omgewisseld bij pauzeren van de download en wanneer de server niet goed reageert.
Download 205 Wanneer segmentvalidatie steeds opnieuw mislukt, wordt aangenomen dat het bestand ongeldig is.
Download 206 Treedt op wanneer netwerkverbinding niet beschikbaar is of de server niet kan worden bereikt.
Download 207 Treedt op wanneer de server niet reageert (bij een time-out), bij periodieke HTTP-fouten, verbroken verbindingen enzovoort.
Download 403 Zie:Downloadfout 403 bij het starten van Adobe Creative Cloud
Update U43M1D200 De download is beschadigd. Klik op Annuleren, wacht enkele minuten en probeer het opnieuw.  Onbekende fout
Update U43M1D204 De download is beschadigd. Klik op Annuleren, wacht enkele minuten en probeer het opnieuw. De grootte van het bestand dat is opgegeven in het manifest, komt niet overeen met de grootte van het daadwerkelijke bestand.
Update U43M1D205 De download is beschadigd. Klik op Annuleren, wacht enkele minuten en probeer het opnieuw. Het bestand staat niet op de opgegeven locatie op de updateserver.
Update U43M1D207 De download is beschadigd. Klik op Annuleren, wacht enkele minuten en probeer het opnieuw.  De handtekening van het gedownloade bestand is ongeldig.
Update U43M1D214 De download is beschadigd. Klik op Annuleren, wacht enkele minuten en probeer het opnieuw.

Problemen met netwerkconnectiviteit/-stabiliteit oplossen

Als u verbonden bent via een thuisnetwerk of een netwerk in eigen beheer, raadpleegt u de stappen in Fouten bij aanmelding, activering of verbinding | CC, CS6, CS5.5.

Als u verbonden bent via een beheerd netwerk of informatie nodig hebt over de configuratie van uw software-/hardwarefirewall, raadpleegt u de sectie Firewallconfiguratie van dit document.

Als u hebt bevestigd dat het geen configuratie- of softwarefout betreft, kan het om een quality-of-service-probleem bij het downloaden van grote bestanden gaan. Probeer een andere internetverbinding.

• Gebruik een bedrade in plaats van een draadloze verbinding
  • Gebruik een andere ethernetkabel en -poort
  • Voer de download uit via een andere internetserviceprovider

Firewallconfiguratie

Als u zich op een beheerd netwerk bevindt, raadpleegt u de sectie Creative Cloud voor ondernemingen - Netwerkeindpunten-bestand van Creative Cloud voor ondernemingen.

Er is ook gemeld dat instellingen van de software- of hardwarefirewall downloadfouten veroorzaken. De meest voorkomende fout is Error 205.  Andere fouten kunnen het gevolg zijn van de configuratie van de software-/hardwarefirewall.  Voor informatie over de configuratie van uw firewall voor Creative Cloud-downloads en -services raadpleegt u de sectie Creative Cloud voor ondernemingen - Netwerkeindpunten-bestand van Creative Cloud voor ondernemingen.

Aanvullende informatie

Downloadlogbestanden

Als de downloadfouten blijven optreden, vindt u in de downloadlogbestanden extra informatie over de precieze oorzaak van de fout.

Controleer uw downloadlogbestanden voor extra informatie over het mislukken van de downloads. U vindt de downloadlogbestanden op de volgende locaties:

Mac OS: ~/Library/Logs/AdobeDownload/

Windows: %temp%\AdobeDownload\