Creative Cloud-toepassingen op macOS 10.12 (Sierra) installeren

Terwijl u Adobe Creative Cloud-toepassingen installeert op macOS 10.12, treedt een van de volgende fouten op:

  • De installatie kan niet worden voortgezet omdat het installatiebestand mogelijk is beschadigd. Download het installatiebestand opnieuw.
  • Installatieprogramma kan niet worden geïnitialiseerd. Dit kan worden veroorzaakt door een ontbrekend bestand. Download Adobe Support Advisor om het probleem op te sporen.

Deze fouten treden op wanneer u Creative Cloud-toepassingen installeert via lokale installatiepakketten. Het is raadzaam om de toepassingen via de Adobe Creative Cloud-desktopapp te installeren. De Creative Cloud-desktopapp is bijgewerkt, waardoor huidige en eerdere versies van Creative Cloud-toepassingen goed kunnen worden geïnstalleerd. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor volledige details over het installatieproces.

Als u moet installeren met een offline-installatiepakket, voert u de volgende stappen uit om het installatieproces te starten.

  1. Koppel het schijfkopiebestand voor de Creative Cloud-toepassing.

  2. Open het gekoppelde DMG-bestand.

  3. Klik met de rechtermuisknop op Install.app en selecteer Pakketinhoud openen in het contextmenu.

  4. Ga naar Inhoud > MacOS.

  5. Dubbelklik op het Unix-uitvoerbare bestand genaamd Install.

Er wordt een terminalvenster geopend en het installatieprogramma wordt geïnitialiseerd. U kunt bij deze methode kiezen voor installatie als proefversie, het gebruik van een serienummer of het verifiëren van een Creative Cloud-lidmaatschap.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?