U kunt zich via de Creative Cloud-desktopapp afmelden of aanmelden bij alle Creative Cloud-apps op uw computer.

Opmerking:

Wanneer u zich afmeldt, worden alle geïnstalleerde Creative Cloud-apps en -services gedeactiveerd. Meld u opnieuw aan om de apps te activeren en licentiëren en de services te gebruiken.

Voer de volgende stappen uit om u af te melden bij de Creative Cloud-desktopapp en u opnieuw aan te melden.

1. Open de Creative Cloud-desktopapp:

• In Windows: ga naar Taakbalk > Verborgen pictogrammen weergeven en klik op het Creative Cloud-pictogram.

• Op Mac OS: klik op het Creative Cloud-pictogram op de statusbalk.

Opmerking:

als u het Creative Cloud-pictogram niet ziet, gaat u als volgt te werk:

• Windows: Kies Start > Programma's > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: kies Ga > Programma's> Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

2. Kies in de app Instellingen () > Voorkeuren.

Instellingen en voorkeuren
  3. Klik op het tabblad Account op Afmelden bij Creative Cloud.

Tabblad Account
  4. Klik op Afmelden in het bevestigingsvenster.

Afmelden in bevestigingsvenster
  5. Als u zich opnieuw wilt aanmelden, voert u uw Adobe ID en bijbehorende wachtwoord in en klikt u op Aanmelden.

Aanmelden bij Creative Cloud-desktopapp