Creative Cloud-apps offline verwijderen

Doel

Met de Creative Cloud-desktopapp kunt u de Creative Cloud-app verwijderen. Dit wordt uitgelegd op https://helpx.adobe.com/nl/creative-cloud/help/uninstall-remove-app.html. Wanneer uw apparaat offline is, hebt u echter geen toegang tot de Creative Cloud-desktopapp en daarom kunt u deze functies dan niet gebruiken.

Stappen

Windows:

1. Open het Windows-menu en kies Instellingen.
  2. Selecteer Systeem en klik op de optie Apps en onderdelen.
  3. Selecteer de toepassingen die u wilt verwijderen in de lijst met geïnstalleerde toepassingen en klik op Verwijderen.

macOS:

1. Zoek de map van de toepassing in de map Programma's.
  2. Dubbelklik op de alias van het verwijderingsprogramma en volg de instructies op het scherm.

De verwijderingsprogramma's bevinden zich ook in /Applications/Utilities/Adobe Installers.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online