U ziet de volgende foutmelding wanneer u probeert een Adobe-app te openen:

Activering is mislukt. Wij kunnen <productnaam> niet activeren. Controleer de instellingen voor uw internetverbinding en probeer het opnieuw. Neem contact op met de Klantenondersteuning als dit probleem zich blijft voordoen, 194:6

Activering mislukt Fout 194:6

Oplossing

1. Klik op Opnieuw in de rechterbenedenhoek van het dialoogvenster met de foutmelding. Volg de onderstaande stappen als u dezelfde foutmelding ontvangt.

2. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID (meestal je e-mailadres) en wachtwoord.

3. Klik in het gedeelte Lidmaatschappen op Lidmaatschap beheren.

4. Deactiveer het apparaat in de sectie Geactiveerde apparaten (onderaan de pagina).

5. Start de Adobe-app en meld u aan met uw Adobe ID.