Creative Cloud-app vraagt herhaaldelijk om aan te melden

Ontdek wat u moet doen wanneer een Creative Cloud-app u herhaaldelijk afmeldt.

Probleem

Wanneer u een Creative Cloud-app start, ontvangt u mogelijk herhaalde verzoeken om u aan te melden, waardoor meerdere pogingen om uw app te starten mislukken.

Dit kan gebeuren als de antivirussoftware die op uw computer is geïnstalleerd bepaalde Adobe-licentiebestanden heeft verwijderd.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door ervoor te zorgen dat de volgende Adobe-mappen op de goedgekeurde lijst staan in de antivirusconfiguratie van uw apparaat. Volg de aanwijzingen die van toepassing zijn op uw besturingssysteem.

Windows

Mapnaam Maplocatie
SLCache C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\SLCache
SLStore C:\ProgramData\Adobe\SLStore
Adobe PCD Windows 32-bits: Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD Windows 64-bits: Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ Adobe PCD

macOS

Mapnaam

Maplocatie

SLCache

/Library/Application Support/Adobe/SLCache

SLStore

/Library/Application Support/Adobe/SLStore

Adobe PCD

/Library/Application Support/Adobe/Adobe PCD