Wat moet ik doen als een bericht over de activeringslimiet voor apparaten voor Creative Cloud 2019 wordt weergegeven?

Met je Creative Cloud-lidmaatschap kun je je apps op twee apparaten installeren. Wanneer je je aanmeldt op een apparaat en Adobe detecteert dat je de activeringslimiet voor apparaten hebt overschreden, wordt een bericht hierover weergegeven. In dit artikel wordt beschreven wanneer de activeringslimiet wordt bereikt en wat je in dat geval kunt doen.

Je leest ook meer over het aantal apparaten waarop je je Creative Cloud-lidmaatschap kunt gebruiken.

Afmelden op een van de apparaten waarop je bent aangemeld

Als je de activeringslimiet voor apparaten hebt overschreden, kun je je afmelden op een van de andere apparaten waarop je momenteel bent aangemeld. Dit doe je als volgt:

1. Meld je af op een van de andere apparaten door te klikken op Afmelden op de desbetreffende tegel.

Activeringslimiet voor apparaten
  2. Nadat je bent afgemeld op het andere apparaat, klik je op Doorgaan.

Activering gelukt

De app wordt op dit apparaat gestart.

Opmerking:

Als je een app start op het apparaat waarop je je in stap 2 hierboven hebt afgemeld, verschijnt het dialoogvenster over de activeringslimiet voor apparaten.

Een andere Adobe ID gebruiken op dit apparaat

Wanneer het bericht over de activeringslimiet wordt weergegeven, kun je je afmelden op dit apparaat met deze Adobe ID. Nadat je bent afgemeld op dit apparaat met de huidige Adobe ID, kun je je opnieuw aanmelden met een andere Adobe ID.

1. Klik op Afmelden en een andere Adobe ID gebruiken om je af te melden op dit apparaat.

Activeringslimiet voor apparaten
  2. Klik in het bevestigingsvenster op Afmelden.

Bevestiging van afmelding
  3. Kies Help > Aanmelden om je op dit apparaat aan te melden met een andere Adobe ID.

4. Meld je aan met een andere Adobe ID.