De meeste Creative Cloud-lidmaatschappen worden automatisch verlengd. Als je automatische verlenging wilt uitschakelen, annuleer je eenvoudig je lidmaatschap.

Voordat je begint: welke accountpagina zie je?

icon

We zijn druk geweest!

We werken er hard aan om je ervaring te verbeteren. Daarom zijn bezig over te stappen op een accountpagina met een nieuw ontwerp. Om je naar de juiste inhoud te kunnen leiden, moeten we daarom eerst weten welke accountpagina je ziet.

1. Meld je aan bij je Adobe-account (gebruik het e-mailadres dat je hebt opgegeven toen je je account instelde).

2. Klik hieronder op de pagina die overeenkomt met jouw accountpagina om naar de juiste instructies te gaan.

Jaarlidmaatschap

Je lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd op de jaarlijkse verlengingsdatum totdat je annuleert. We zullen je waarschuwen wanneer de 12-maandelijkse verlengingsdatum nadert en je op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen die mogelijk van kracht worden.

Maandlidmaatschap

Het bij de aankoop vermelde tarief wordt maandelijks in rekening gebracht totdat je je lidmaatschap opzegt. Je maandtarief kan veranderen, maar dit wordt altijd van tevoren bekendgemaakt.

Automatische verlenging uitschakelen

Als je automatische verlenging wilt uitschakelen, annuleer je eenvoudig je lidmaatschap. Meer informatie over hoe je je lidmaatschap annuleert.

Je verlengingsdatum bepalen

1. Ga naar je Adobe ID-account en meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord of met je socialmedia-account (Facebook of Google).

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren
  3. Onder Lidmaatschapsgegevens zie je de verlengingsdatum van je lidmaatschap onder het type lidmaatschap.

Lidmaatschapsgegevens