Veelgestelde vragen over macOS High Sierra (10.13) compatibiliteit | Creative Cloud

Lijst van compatibiliteitsproblemen met Adobe Creative Cloud-producten op macOS 10.13 (High Sierra)

Adobe heeft de nieuwste versies van Adobe Creative Cloud-apps getest op betrouwbaarheid, prestaties en gebruikerservaring wanneer deze zijn geïnstalleerd op Intel-gebaseerde systemen die op macOS High Sierra (versie 10.13) draaien. De nieuwste versies van de meeste Creative Cloud-apps vereisen macOS Catalina of later. Meer informatie.

Voor een optimale werking van Creative Cloud-apps raden we je aan het besturingssysteem van je computer of mobiele apparaat up-to-date te houden. Voor desktop-apps ondersteunt Adobe onze huidige apps en de vorige twee hoofdversies ervan. Voor mobiele en webapps ondersteunen we alleen de huidige versie.
Zie Ondersteuningsrichtlijnen besturingssysteem voor Creative Cloud-apps.

We zijn op de hoogte van enkele problemen die gebruikers kunnen ervaren na een upgrade naar macOS High Sierra (10.13). We zijn druk bezig om deze problemen in een toekomstige versie op te lossen.

Nee, op dit moment niet.

Als er problemen optreden, rapporteer deze dan via het formulier voor foutmeldingen.

We raden klanten aan om de ontwikkelaars van plug-ins te raadplegen over mogelijke compatibiliteitsproblemen voordat u een upgrade naar macOS High Sierra uitvoert. We adviseren klanten bovendien om hun eigen tests uit te voeren op een partitie die niet voor productiedoeleinden wordt gebruikt, om te controleren of hun huidige hardware en stuurprogramma's werken met het nieuwe besturingssysteem.

Adobe biedt ondersteuning aan klanten met macOS High Sierra overeenkomstig ons standaardbeleid voor klantenondersteuning. Ga naar de ondersteuningspagina voor aanvullende informatie over onze ondersteuningsprogramma's.

Ja. Als een volledige versie van een product compatibel is met macOS High Sierra, is de proefversie van dat product ook compatibel. Bekende problemen die in dit document worden beschreven, gelden ook voor de proefversies.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online