Lijst van compatibiliteitsproblemen met Adobe Creative Cloud-producten op macOS 10.13 (High Sierra)

Opmerking:

Wanneer u een upgrade uitvoert naar de nieuwste versie van macOS 10.13.4 of een Creative Cloud-toepassing voor de eerste keer start met de nieuwste versies van macOS High Sierra, ziet u mogelijk een waarschuwingsbericht dat aangeeft dat Adobe-software moet worden geoptimaliseerd voor betere prestaties. Dit is te wijten aan enkele 32-bits onderdelen, en we werken eraan om dit probleem in een toekomstige Creative Cloud-update op te lossen. U hoeft op dit moment niets te doen en uw apps blijven normaal werken.

Zie 32-bits app-compatibiliteit met macOS High Sierra 10.13.4 voor meer informatie.

Adobe heeft de nieuwste versies van Adobe Creative Cloud-toepassingen getest op betrouwbaarheid, prestaties en gebruikerservaring wanneer deze zijn geïnstalleerd op Intel-systemen met macOS High Sierra (versie 10.13). De nieuwste versies van alle Creative Cloud-producten zijn compatibel.

Is Adobe op de hoogte van problemen, fouten of ongewone gebruikerservaringen bij het gebruik van Creative Cloud-toepassingen of Adobe Acrobat®-producten met macOS High Sierra?

We zijn op de hoogte van enkele problemen die gebruikers kunnen ervaren na een upgrade naar macOS High Sierra (10.13). We zijn druk bezig om deze problemen in een toekomstige versie op te lossen.

Zijn er voor Creative Cloud-toepassingen updates vereist voor compatibiliteit met macOS High Sierra?

Nee, op dit moment niet.

Hoe kan ik problemen melden?

Als er problemen optreden, rapporteer deze dan via het formulier voor foutmeldingen.

Ik gebruik verschillende plug-ins en apparaatstuurprogramma's met mijn huidige versie van Creative Cloud-toepassingen. Werken deze nog met macOS High Sierra?

We raden klanten aan om de ontwikkelaars van plug-ins te raadplegen over mogelijke compatibiliteitsproblemen voordat u een upgrade naar macOS High Sierra uitvoert. We adviseren klanten bovendien om hun eigen tests uit te voeren op een partitie die niet voor productiedoeleinden wordt gebruikt, om te controleren of hun huidige hardware en stuurprogramma's werken met het nieuwe besturingssysteem.

Biedt Adobe technische ondersteuning voor producten op macOS High Sierra?

Adobe biedt ondersteuning aan klanten met macOS High Sierra overeenkomstig ons standaardbeleid voor klantenondersteuning. Ga naar de ondersteuningspagina voor aanvullende informatie over onze ondersteuningsprogramma's.

Zijn de proefversies van afzonderlijke producten compatibel met macOS High Sierra?

Ja. Als een volledige versie van een product compatibel is met macOS High Sierra, is de proefversie van dat product ook compatibel. Bekende problemen die in dit document worden beschreven, gelden ook voor de proefversies.