Krijg hulp bij het beheren van uw Creative Cloud-lidmaatschap. Wijzig uw account- of creditcardgegevens en kom te weten hoe u uw lidmaatschap kunt upgraden, verlengen of annuleren.

Om u te helpen aan de slag te gaan met Creative Cloud raadpleegt u Creative Cloud Help. Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen, evenals studielessen en video's.

Nieuwe aanschaf of upgrade

• Als u één lidmaatschap van een app wilt upgraden naar een Creative Cloud-lidmaatschap, raadpleegt u Overgaan op een jaarlijks lidmaatschap of een Creative Cloud-lidmaatschap in de sectie Lidmaatschap en account.
  • Als u meerdere app-lidmaatschappen wilt upgraden naar een Creative Cloud-lidmaatschap, neemt u contact met ons op.

Als u een upgrade uitvoert naar een jaarlijks Creative Cloud-lidmaatschap, hoeft u geen annuleringskosten te betalen voor uw bestaande lidmaatschap. Nadat u een upgrade hebt uitgevoerd, ontvangt u een restitutie voor de ongebruikte duur van bestaande lidmaatschappen.

Zie Uw lidmaatschap en betalingen beheren | Adobe Stock om te upgraden naar Creative Cloud met een Adobe Stock-lidmaatschap.

Zie deze instructies voor het omzetten van uw proefversie naar een betaald lidmaatschap.

1. Ga naar www.creativecloud.com/redeem.
  2. Meld u aan met uw Adobe ID. Maak een Adobe ID aan als u er nog geen hebt.
  3. Volg de stappen om uw lidmaatschap in te wisselen. U moet uw inwisselcode van de Creative Cloud-verpakking invoeren.
  4. Klik op Aan de slag met Creative Cloud om naar de pagina Apps en services te gaan om uw software te downloaden en installeren en al uw services op te roepen.

Als u een geboortedatum hebt ingevoerd die niet voldoet aan de leeftijdsvereisten, wacht u 24 uur en dan kunt u een nieuwe geboortedatum invoeren. Of vraag de teambeheerder de uitnodiging te annuleren en een nieuwe te maken.

Betaling en creditcard

• Teambeheerders: we moeten u helpen bij het wijzigen van uw factuurgegevens; u kunt dit niet zelf doen. Voor de snelste service meldt u zich aan voor eersteklas ondersteuningsopties.
  • Individuele leden: Ga als volgt te werk:
  1. Meld u aan bij www.adobe.com. De link Aanmelden bevindt zich in het bovenste menu van de meeste pagina's.

Aanmelden

Als u bent aangemeld vanaf een andere adobe.com-pagina, klikt u op uw naam op de bovenste navigatiebalk.

Klik op uw naam

Opmerking:

Hebt u problemen? Wis uw browsercache of probeer een andere browser, zoals Internet Explorer of Safari.

2. Klik in het navigatievenster of pop-up menu op Account beheren.

Opmerking: u wordt mogelijk gevraagd uw wachtwoord in te voeren om uw identiteit te verifiëren.

3. Klik onder Abonnement en producten op Abonnement beheren.

Abonnement beheren
  4. Klik onder Betalingsgegevens op Betalingsgegevens bewerken.

Betalingsgegevens bewerken
  5. Voer de gewenste wijzigingen door in het pop-upvenster Betalingsmethode bewerken en klik vervolgens op Opslaan.

Ja. U kunt een jaar vooruitbetalen voor een compleet persoonlijk lidmaatschap van Creative Cloud of voor een Student and Teacher Edition-lidmaatschap door aankoop op Adobe.com. U betaalt dezelfde prijs als voor een jaarplan dat u direct bij Adobe koopt, met dit verschil dat u vooraf betaalt in plaats van maandelijks. Het bedrag wordt elk jaar automatisch op de vervaldatum op uw creditcard in rekening gebracht als betaling voor het volgende jaar. U kunt niet vooruitbetalen voor een Creative Cloud of teamlidmaatschap.

Kies op de pagina Creative Cloud-plannenvoor het volledige plan, kies Eén jaar, prepaid en klik vervolgens op Inschrijven.

Deze transacties helpen bevestigen dat de gebruikte creditcard geldig is en niet als verloren of kwijtgeraakt is opgegeven. De transactie wordt niet van uw rekening afgeschreven, en nadat deze door uw creditmaatschappij is geverifieerd, wordt deze verwijderd.

Als u een creditcard hebt gebruikt om een doorlopend product aan te schaffen via de Adobe-winkel, kunt u de creditcardgegevens uit uw Adobe-account verwijderen. Zie Creditcardgegevens uit een Adobe-account verwijderen.

Als uw creditcardgegevens aan een abonnement (actief of verlopen) zijn gekoppeld, neemt u contact met ons op. Ga naar de contactpagina en klik vervolgens op de knop Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op." .

Mogelijk wordt u gevraagd of u zich wilt aanmelden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord.

• Uw lidmaatschapskosten kunnen gestegen zijn als uw lidmaatschap tegen het standaardtarief is verlengd nadat een bepaalde kortingsperiode was afgelopen.
  • Soms kunnen er meerdere kosten in rekening worden gebracht, als we u eerder niet konden factureren en u een uitstaand saldo had.
  • Adobe heeft onlangs een nieuw systeem geïmplementeerd waarbij btw op basis van uw verzendadres nauwkeuriger kan worden berekend. Er is voorheen waarschijnlijk extra lokale btw in rekening gebracht waar uw lokale btw niet exact kon worden berekend.

Als uw kosten onjuist lijken, neemt u contact met ons op. Ga naar de contactpagina en klik vervolgens op de knop Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op." .

Mogelijk wordt u gevraagd om u aan te melden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord.

Ga voor andere betalingsproblemen (zie hieronder) naar Adobe Stores | Veelgestelde vragen over online bestellen en betalen.

• Betalen via creditcard, PayPal, telegrafische overschrijving of aankooporder
  • Is het veilig om mijn creditcard te gebruiken? Is mijn informatie veilig?
  • Mijn creditcardnummer wordt niet geaccepteerd of is afgewezen.
  • Belastingen, btw en W9-formulier

Lidmaatschap en account

We vernieuwen uw contract automatisch op basis van de huidige prijs van de aanbieding.

Zie Uw lidmaatschap verlengen, uitbreiden of opnieuw starten.

Het promotietarief is 12 hele maanden geldig. Daarna wordt uw contract automatisch vernieuwd, tenzij u dit annuleert. De prijs is aan verandering onderhevig, maar we brengen u altijd vooraf op de hoogte van wijzigingen.

Zie voor meer informatie Abonnementsvoorwaarden.

Wilt u uw Creative Cloud-lidmaatschap annuleren, raadpleeg dan Uw lidmaatschap of abonnement annuleren.

1. Meld u aan bij www.adobe.com. De link Aanmelden bevindt zich in het bovenste menu van de meeste pagina's.

Als u bent aangemeld vanaf een andere adobe.com-pagina, klikt u op uw naam op de bovenste navigatiebalk.

Opmerking:

Hebt u problemen? Wis uw browsercache of probeer een andere browser, zoals Internet Explorer of Safari.

2. Klik in het navigatievenster of pop-up menu op Account beheren.

Opmerking: u wordt mogelijk gevraagd uw wachtwoord in te voeren om uw identiteit te verifiëren.

3. Klik onder Abonnement en producten op Abonnement beheren.

Abonnement beheren
  4. Klik onder Plangegevens op Plan wisselen.

Overstappen op ander abonnement
  5. Kies in het pop-upvenster Uw plan wisselen een toepasselijk plan en klik op Plan wisselen.

Een toepasselijk abonnement selecteren
  6. Klik in het bevestigingsvenster Uw plan wisselen op Plan wisselen.

7. Meld u af en weer aan bij uw abonnement vanuit de Creative Cloud-bureaubladtoepassing om het nieuwe lidmaatschapsplan te activeren.

Meld u aan bij Account beheren.

Als u een individueel Creative Cloud-lidmaatschap hebt, kunt u het individuele lidmaatschap kosteloos annuleren en opnieuw registreren als onderdeel van het teamlidmaatschap van uw bedrijf. Zie Lidmaatschap annuleren en opnieuw registreren bij Creative Cloud voor teams voor meer informatie.

Momenteel kunt u de primaire beheerder op een CCT-lidmaatschap dat rechtstreeks bij Adobe is aangeschaft, niet wijzigen. Als tussenoplossing kunt u de onderstaande stappen volgen.

Opmerking: klanten van het VIP-programma die Creative Cloud voor teams bij een wederverkoper hebben gekocht, moeten contact opnemen met de ondersteuning http://www.adobe.com/getsupport om de primaire beheerder te wijzigen.

Stappen van tussenoplossing:

1. Het bestaande teamlidmaatschap annuleren: u kunt het lidmaatschap kosteloos annuleren. De accounts voor teamleden worden gewijzigd in een proefversie. Leden hebben nog steeds toegang tot hun opgeslagen gegevens in de cloudopslag.

Als u het lidmaatschap wilt annuleren, gaat u naar de Creative Cloud-pagina voor lidmaatschapsondersteuning en klikt u op de knop Nu chatten om een chat met een medewerker te starten.

2. Koop een nieuw teamlidmaatschap via de Adobe ID van de nieuwe primaire beheerder.
  3. Nodig teamleden opnieuw uit via de account van de nieuwe primaire beheerder.
  4. De teamleden moeten de uitnodiging accepteren en zich opnieuw aanmelden bij de Creative Cloud-desktopapp. De apps worden geactiveerd via de nieuwe teamaccount.