Systemkrav for Creative Suite 6

Systemkrav for Photoshop CS6/Photoshop Extended CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Microsoft Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows 8-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 1 GB RAM
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) med 16-bit-farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Dvd-rom-drev
  • Denne software fungerer ikke, hvis den ikke aktiveres. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 3, 4, 5, CS5.5 og CS6 understøtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installation på Intel-baserede systemer.*
  • 1 GB RAM
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads på harddisken under installationen (kan ikke installeres på enheder med filsystemer, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
    Skærmopløsning på 1024 x 768 (1280 x 800 anbefales) med 16-bit-farver og 512 MB VRAM (1 GB anbefales)
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Dvd-rom-drev
  • Denne software fungerer ikke, hvis den ikke aktiveres. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

† Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

* Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

Systemkrav for Dreamweaver CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows 8-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 512 MB RAM
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 800 med 16-bit skærmkort
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkluderet)
  • Dvd-rom-drev
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til HTML5-medieafspilning
  • Dette program fungerer ikke uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intelprocessor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer understøtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installation på Intel-baserede systemer.**
  • 512 MB RAM
  • 1.8 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads på harddisken under installationen (kan ikke installeres på en enhed, der bruger et filsystem, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder).
  • Skærmopløsning på 1280 x 800 med 16-bit skærmkort
  • Java Runtime Environment 1.6
  • Dvd-rom-drev
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til HTML5-medieafspilning
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

** Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

Illustrator CS6-systemkrav

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8. Der er flere oplysninger om understøttelse af Windows 8 i de ofte stillede spørgsmål om CS6.
  • 1 GB RAM (3 GB anbefales) til 32-bit, 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64-bit
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1024 x 768 skærm (1.280 x 1.024 anbefales) med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev kompatibelt med 2-lags dvd'er
  • Nogle funktioner i Adobe ® Bridge er afhængige af et DirectX 9-kompatibelt skærmkort med mindst 64 MB VRAM
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer understøtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installation på Intel-baserede systemer.*
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads på harddisken under installationen (kan ikke installeres på enheder med filsystemer, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 med 16-bit skærmkort (1280 x 800 anbefales)
  • Dvd-rom-drev kompatibelt med 2-lags dvd'er
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

† Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

Systemkrav til InDesign CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows 8-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,6 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1024 x 768 skærm (1.280 x 1.024 anbefales) med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Nogle 3D-funktioner i Adobe Bridge kræver en DirectX 9-kompatibelt grafikadapter med mindst 64 MB VRAM
  • Denne software fungerer ikke, hvis den ikke aktiveres. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel processor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer understøtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installation på Intel-baserede systemer.**
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 2,6 GB tilgængelig hard-disk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1024 x 768 skærm (1.280 x 1.024 anbefales) med 16-bit grafikadapter
  • Dvd-rom-drev
  • Adobe Flash Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

** Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

Systemkrav for Flash Professional CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows 8-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 2 GB RAM (3 GB anbefales)
  • 3.5 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkluderet)
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7.6.6-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Nogle funktioner i Adobe Bridge kræver et DirectX 9-kompatibelt grafikkort med mindst 64 MB VRAM
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel processor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7.**
  • 2 GB RAM (3 GB anbefales)
  • 4 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads på harddisken under installationen (kan ikke installeres på en enhed, der bruger et filsystem, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder).
  • Skærm på 1.024 × 768 (1.280 × 800 anbefales)
  • Java Runtime Environment 1.6
  • Dvd-rom-drev
  • QuickTime 7.6.6-softwaren kræves til multimediefunktioner
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

** Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

Systemkrav for Flash Builder 4.6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3, Windows Vista® Ultimate eller Enterprise (32- eller 64-bit i 32-bit-tilstand), Windows Server® 2008 (32-bit) eller Windows 7 (32- eller 64-bit i 32-bit-tilstand). Der er flere oplysninger om understøttelse af Windows i de ofte stillede spørgsmål om CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,5 GB ledig plads på harddisken (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 (1280 × 800 anbefales) med 16-bit skærmkort
  • Dvd-rom-drev
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkluderet)
  • Eclipse™ 3.7 (til installation af ekstramodul), følgende distributioner understøttes: Eclipse IDE for Java EE and Java Developers, Eclipse Classic, Eclipse for PHP Developers
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Intel®-processor
  • Mac OS X v10.6 eller v10.7
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1,5 GB ledig plads på harddisken (kan ikke installeres på en enhed, der bruger et filsystem, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1024 x 768 (1280 × 800 anbefales) med 16-bit skærmkort
  • Dvd-rom-drev
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • Eclipse™ 3.7 Cocoa-versionen (til installation af ekstramodul), følgende distributioner understøttes: Eclipse IDE for Java EE and Java Developers, Eclipse Classic, Eclipse for PHP Developers
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.
* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan ændres eller ophøre uden varsel. Yderligere gebyrer eller abonnementsbetaling kan forekomme.

Systemkrav for Fireworks CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8. Der er flere oplysninger om understøttelse af Windows 8 i de ofte stillede spørgsmål om CS6.
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 1024 med 16-bit-grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • Dette program fungerer ikke uden aktivering. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intelprocessor
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5- og CS6-programmer understøtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8), når de installeres på Intel-baserede systemer.*
  • 1 GB RAM (2 GB anbefales)
  • 1 GB tilgængelig hard-disk plads til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 1024 med 16-bit-grafikkort
  • Dvd-rom-drev
  • Denne software kan ikke køre uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

† Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

Systemkrav for Premiere Pro CS6/Encore CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo- eller AMD Phenom® II-processor, understøttelse af 64-bit kræves
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 og Windows® 8. Der er flere oplysninger om understøttelse af Windows 8 i de ofte stillede spørgsmål om CS6.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB ledig plads på harddisken til installation, kræver yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Der kræves yderligere diskplads til forhåndsvisningsfiler og andre arbejdsfiler (10 GB anbefales)
  • 1280 x 900 skærm
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Harddisk med 7200 RPM (der anbefales flere hurtige diskdrev, helst med en RAID 0-konfiguration)
  • Lydkort kompatibelt med ASIO-protokol eller Microsoft Windows Driver Model
  • Dvd-rom-drev, som er kompatibelt med 2-lags dvd'er (dvd+-r-brænder til at brænde dvd'er, Blu-ray-brænder til at oprette Blu-ray-diske)
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner
  • Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelereret databehandling
  • Dette program fungerer ikke uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7 eller v10.8*
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB ledig plads på harddisken til installation, yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flashbaserede lagerenheder)
  • Der kræves yderligere diskplads til forhåndsvisningsfiler og andre arbejdsfiler (10 GB anbefales)
  • 1280 x 900 skærm
  • Harddisk med 7200 RPM (der anbefales flere hurtige diskdrev, helst med en RAID 0-konfiguration)
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Dvd-rom-drev, som er kompatibelt med 2-lags dvd'er (SuperDrive til at brænde dvd'er, Blu-ray-brænder til at oprette Blu-ray-diske)
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner
  • Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelereret databehandling
  • Dette program fungerer ikke uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.** Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Understøttede AMD-grafikkort til GPU-acceleration

• AMD Radeon HD 6750M (kun på visse MacBook Pro-computere med Mac OS X Lion (10.7.x) med mindst 1 GB VRAM)
  • AMD Radeon HD 6770M (kun på visse MacBook Pro-computere med Mac OS X Lion (10.7.x) med mindst 1 GB VRAM)

Understøttede NVIDIA-grafikkort til GPU-acceleration

• GeForce GTX 285 (Windows og Mac OS)
  • GeForce GTX 470 (Windows)
  • GeForce GTX 570 (Windows)
  • GeForce GTX 580 (Windows)
  • NVIDIA® Tesla C2075-kort (Windows), når det kombineres med et Quadro-kort som del af en NVIDIA Maximus™-konfiguration
  • Quadro FX 3700M (Windows)
  • Quadro FX 3800 (Windows)
  • Quadro FX 3800M (Windows)
  • Quadro FX 4800 (Windows og Mac OS)
  • Quadro FX 5800 (Windows)
  • Quadro 2000 (Windows)
  • Quadro 2000D (Windows)
  • Quadro 2000M (Windows)
  • Quadro 3000M (Windows)
  • Quadro 4000 (Windows og Mac OS)
  • Quadro 4000M (Windows)
  • Quadro 5000 (Windows)
  • Quadro 5000M (Windows)
  • Quadro 5010M (Windows)
  • Quadro 6000 (Windows)
  • Quadro CX (Windows)
  • Tesla C2075*** (Windows)

Der er oplysninger om systemkrav og kompatibilitet på NVIDIA's websted. Listen over grafikkort, der er kompatible med Adobe® Premiere® Pro CS6, opdateres regelmæssigt.

* Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

** Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, kan kræve brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

*** I kombination med Quadro-kort som del af et system med en NVIDIA Maximus-konfiguration.

Systemkrav for After Effects CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo- eller AMD Phenom® II-processor, understøttelse af 64-bit kræves
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 og Windows® 8. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows 8-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 3 GB ledig plads på harddisken, yderligere ledig plads er nødvendig under installationen (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Yderligere diskplads til diskcache (10 GB anbefales)
  • 1280 x 900 skærm
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • DVD-rom-drev til installation fra dvd-medier
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner
  • Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelererede 3D-renderingsprogrammer med raytracing*
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8, v10.7 eller v10.8**
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads på harddisken under installationen (kan ikke installeres på en enhed, der bruger et filsystem, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder).
  • Yderligere diskplads til diskcache (10 GB anbefales)
  • 1280 x 900 skærm
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • DVD-rom-drev til installation fra dvd-medier
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner
  • Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelererede 3D-renderingsprogrammer med raytracing*
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.† Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Få mere at vide om Windows-understøttelse.

** Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

De følgende NVIDIA-GPU'er understøttes i After Effects CS6.

Mac:

• GeForce GTX 285
  • GeForce GT 650M*
  • Quadro FX 4800
  • Quadro 4000

Windows:

• GeForce GTX 285
  • GeForce GTX 470
  • GeForce GTX 570
  • GeForce GTX 580
  • GeForce GTX 670*
  • GeForce GTX 680*
  • GeForce GTX 690*
  • Quadro CX
  • Quadro FX 3700M
  • Quadro FX 3800
  • Quadro FX 3800M
  • Quadro FX 4800
  • Quadro FX 5800
  • Quadro 2000
  • Quadro 2000D
  • Quadro 2000M
  • Quadro 3000M
  • Quadro 4000
  • Quadro 4000M
  • Quadro 5000
  • Quadro 5000M
  • Quadro 5010M
  • Quadro 6000
  • Tesla C2075 (Windows)/Maximus-konfiguration

* I Adobe® After Effects® CS6 gengives 3D-billeder med raytracing vha. computerens CPU, ved brug af alle dens fysiske kerner. Desuden bruges NVIDIA OptiX™ muligvis også til ekstremt accelereret gengivelse (kræver et understøttet NVIDIA-GPU og mindst 1024 MB teksturhukommelse). Der er flere oplysninger i blogindlægget om After Effects. Bemærk, at du skal downloade After Effects CS6-opdateringen (11.0.2) for at kunne udnytte disse Kepler-GPU'er.

Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

Systemkrav for Audition CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo- eller AMD Phenom® II-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows 8-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 1 GB RAM, 2 GB til HDV- og HD-afspilning
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (kan ikke installeres på flash-baserede eller flytbare flash-baserede lagerenheder).
  • 1280 x 800 skærm
  • OpenGL 2.0–kompatibelt grafikkort
  • Lydkort, som er kompatibelt med ASIO-protokollen eller Microsoft WDM/MME
  • DVD-rom-drev til installation fra dvd-medier
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner
  • Der kræves muligvis en USB- eller MIDI-grænseflade til understøttelse af eksterne kontrolflader (se producentens specifikationer for din enhed)
  • Valgfrit: Optisk drev til at brænde cd'er
  • Dette program fungerer ikke uden aktivering. Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel processor
  • XMac Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmerne understøtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installation på Intel-baserede systemer.**
  • 1 GB RAM, 2 GB til HDV- og HD-afspilning
  • 2 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads på harddisken under installationen (kan ikke installeres på enheder med filsystemer, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • 1280 x 800 skærm
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system; valgfri GPU til optimal ydelse i forbindelse med videoafspilning
  • DVD-rom-drev til installation fra dvd-medier
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner
  • Der kræves muligvis en USB- og/eller MIDI-grænseflade til understøttelse af eksterne kontrolflader (se producentens specifikationer for din enhed)
  • Valgfrit: Optisk drev til at brænde cd'er (SuperDrive anbefales)
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

** Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

Systemkrav til Prelude CS6

Windows

• Intel® Core™2 Duo- eller AMD Phenom® II-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- og CS6-programmer understøtter også Windows 8. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows 8-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads under installationen (kan ikke installeres på flash-baserede eller flytbare flash-baserede lagerenheder).
  • 1280 x 800 skærm
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Lydkort kompatibelt med ASIO-protokol eller Microsoft Windows Driver Model
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer understøtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installation på Intel-baserede systemer.**
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 4 GB ledig plads på harddisken til installation – der kræves yderligere plads på harddisken under installationen (kan ikke installeres på en enhed, der bruger et filsystem, hvor der skelnes mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flash-baserede lagerenheder).
  • 1280 x 800 skærm
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

** Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

Systemkrav til SpeedGrade CS6

Windows

• Intel® Core™ i7-processor med 64-bit support
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 og Windows® 8. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows 8-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation
  • Skærmopløsning på 1680 x 1050 påkræves; skærmopløsning på 1920 x 1080 og anden professionel kalibreret skærmvisning anbefales
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Dedikeret GPU-kort med mindst 1 GB VRAM (NVIDIA Quadro 4000, 5000 eller 6000 anbefales)
  • DVD-rom-drev til installation fra dvd-medier
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner
  • Valgfrit: Tangent CP200 family- eller Tangent Wave-kontroloverflade
  • Valgfrit: For SDI output, NVIDIA Quadro SDI Output-kort
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- og CS6-programmer understøtter Mac OS X Mountain Lion (v10.8) ved installation på Intel-baserede systemer.**
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 1 GB ledig plads på harddisken til installation
  • Skærmopløsning på 1680 x 1050 påkræves; skærmopløsning på 1920 x 1080 og anden professionel kalibreret skærmvisning anbefales
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Dedikeret GPU-kort med mindst 1 GB VRAM anbefales (for optimal ydeevne: NVIDIA Quadro 4000 til Mac)
  • DVD-rom-drev til installation fra dvd-medier
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner
  • Valgfrit: Tangent CP200 family- eller Tangent Wave-kontroloverflade
  • Denne software fungerer ikke, før den er blevet aktiveret. Der kræves bredbåndsforbindelse og registrering til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

** Få mere at vide om Mac OS X Mountain Lion-understøttelse.

Systemkrav for Acrobat X Pro

Windows

• 1,3-GHz eller hurtigere processor
  • Microsoft Windows XP Home-, Professional- eller Tablet PC-udgave med Service Pack 3 (32-bit) eller Service Pack 2 (64-bit); Windows Server 2003 (32-bit og 64-bit; Service Pack 2 kræves til 64-bit); Windows Server 2008 eller 2008 R2 (32-bit og 64-bit); Windows Vista® Home Basic, Home, Premium, Business, Ultimate eller Enterprise med Service Pack 2 (32-bit og 64-bit); Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate eller Enterprise (32-bit og 64-bit). Du kan finde oplysninger om Windows-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,9 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 576 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev
  • Microsoft Internet Explorer 7 eller 8; Firefox 3.5 eller 3.6
  • Acceleration af videohardware (valgfrit)

Bemærk: For 64-bit-versioner af Windows Server 2003 R2 og Windows XP (med Service Pack 2) kræves Microsoft-opdatering KB930627.

Mac OS

• Intel-processor
  • Mac OS X v10.5.8 eller v10.6.4
  • 512 MB RAM (1 GB anbefales)
  • 1,2 GB ledig plads på harddisken
  • 1024 x 768 pixel skærmopløsning
  • Dvd-rom-drev
  • Safari 4 til Mac OS X v10.5.8, Safari 4 eller 5.0.x til Mac OS X v10.6.4

Systemkrav for CS6 Design Standard

Systemkrav for CS6 Design Standard

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 2 GB RAM (3 GB anbefales) til 32-bit, 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64-bit
  • 11 GB ledig plads på harddisken til installation, yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 800 (1280 x 1024 anbefales) med 16-bit-farver og 512 MB VRAM
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Dvd-rom-drev kompatibelt med 2-lags dvd'er
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkluderet)
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til HTML5-medieafspilning og multimediefunktioner
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel®-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 9,5 GB ledig plads på harddisken til installation, yderligere ledig plads kræves under installationen (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flashbaserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 800 (1280 x 1024 anbefales) med 16-bit-farver og 512 MB VRAM
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Dvd-rom-drev kompatibelt med 2-lags dvd'er
  • Java Runtime Environment 1.6
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til HTML5-medieafspilning og multimediefunktioner
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

Systemkrav for CS6 Design og Web Premium

Systemkrav for CS6 Design og Web Premium

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 2 GB RAM (3 GB anbefales) til 32-bit, 2 GB RAM (8 GB anbefales) til 64-bit
  • 11 GB ledig plads på harddisken til installation, yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 800 (1280 x 1024 anbefales) med 16-bit-farver og 512 MB VRAM
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Dvd-rom-drev kompatibelt med 2-lags dvd'er
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkluderet)
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til HTML5-medieafspilning og multimediefunktioner
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel®-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7
  • 2 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 9,5 GB ledig plads på harddisken til installation, yderligere ledig plads kræves under installationen (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver, eller på flytbare flashbaserede lagerenheder)
  • Skærmopløsning på 1280 x 800 (1280 x 1024 anbefales) med 16-bit-farver og 512 MB VRAM
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Dvd-rom-drev kompatibelt med 2-lags dvd'er
  • Java Runtime Environment 1.6
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til HTML5-medieafspilning og multimediefunktioner
  • Adobe® Flash® Player 10-software kræves til eksport af SWF-filer
  • Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

Systemkrav for CS6 Production Premium

Systemkrav for CS6 Production Premium

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor med 64-bit-understøttelse, Intel Core™2 Duo- eller AMD Phenom® II-processor kræves til Premiere Pro, After Effects og Encore, Intel Core i7-processor kræves til SpeedGrade
  • Microsoft® Windows® 7 med Service Pack 1 (64-bit). Du kan finde yderligere oplysninger om Windows-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 10.5 GB ledig plads på harddisken til installation, yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Der kræves yderligere diskplads til diskcache, forhåndsvisningsfiler og andre arbejdsfiler, 10 GB anbefales
  • Skærmopløsning på 1280 × 900 med 16-bit farver og 512 MB VRAM, skærmopløsning på 1680 × 1050 kræves og en ekstra professionelt kalibreret visningsskærm anbefales til Speedgrade
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Harddisk med 7200 RPM eller hurtigere (der anbefales flere hurtige diskdrev, helst med en RAID 0-konfiguration)
  • Lydkort kompatibelt med ASIO-protokol eller Microsoft Windows Driver Model
  • Dvd-rom-drev, som er kompatibelt med 2-lags dvd'er (dvd+-r-brænder til at brænde dvd'er, Blu-ray-brænder til at oprette Blu-ray-diske)
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime og multimediefunktioner
  • Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelereret databehandling i Premiere Pro, se den seneste liste over understøttede kort
  • Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelereret 3D-rendering med raytracing i After Effects, se den seneste liste over understøttede kort
  • Valgfrit: Tangent CP200 family- eller Tangent Wave-kontrolflade til Speedgrade
  • Valgfrit: Til SDI-output kræves et NVIDIA Quadro SDI Output-kort til Speedgrade
  • Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 10.5 GB ledig plads på harddisken, yderligere ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Der kræves yderligere diskplads til diskcache, forhåndsvisningsfiler og andre arbejdsfiler, 10 GB anbefales
  • Skærmopløsning på 1280 × 900 med 16-bit farver og 512 MB VRAM, skærmopløsning på 1680 × 1050 kræves og en ekstra professionelt kalibreret visningsskærm anbefales til Speedgrade
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Harddisk med 7200 RPM eller hurtigere (der anbefales flere hurtige diskdrev, helst med en RAID 0-konfiguration)
  • Dvd-rom-drev, som er kompatibelt med 2-lags dvd'er (SuperDrive til at brænde dvd'er, Blu-ray-brænder til at oprette Blu-ray-diske)
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime og multimediefunktioner
  • Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelereret databehandling i Premiere Pro, se den seneste liste over understøttede kort
  • Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelereret 3D-rendering med raytracing i After Effects, se den seneste liste over understøttede kort
  • Valgfrit: Tangent CP200 family- eller Tangent Wave-kontrolflade til Speedgrade
  • Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.

Systemkrav for CS6 Master Collection

Systemkrav for CS6 Master Collection

Windows

• Intel® Pentium® 4- eller AMD Athlon® 64-processor med 64-bit-understøttelse, Intel Core™2 Duo- eller AMD Phenom® II-processor kræves til Premiere Pro, After Effects og Encore, Intel Core i7-processor kræves til SpeedGrade
  • Microsoft® Windows® XP med Service Pack 3 eller Windows 7 med Service Pack 1, Windows 7 med Service Pack 1 (64-bit) kræves til Premiere Pro, After Effects og Encore, Windows 7 med Service Pack 1 kræves til SpeedGrade. Du kan finde yderligere oplysninger om Windows-understøttelse i de ofte stillede spørgsmål vedrørende CS6.
  • 2 GB RAM (4 GB anbefales) til 32 bit; 4 GB RAM (8 GB anbefales) til 64 bit
  • 14.5 GB ledig plads på harddisken til installation, yderligere ledig plads under installation (kan ikke installeres på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Der kræves yderligere diskplads til diskcache, forhåndsvisningsfiler og andre arbejdsfiler, 10 GB anbefales
  • Skærmopløsning på 1280 × 900 med 16-bit farver og 512 MB VRAM, skærmopløsning på 1680 × 1050 kræves og en ekstra professionelt kalibreret visningsskærm anbefales til Speedgrade
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Lydkort kompatibelt med ASIO-protokol eller Microsoft Windows Driver Model
  • Dvd-rom-drev, som er kompatibelt med 2-lags dvd'er (dvd+-r-brænder til at brænde dvd'er, Blu-ray-brænder til at oprette Blu-ray-diske)
  • Java™ Runtime Environment 1.6 (inkluderet)
  • Eclipse™ 3.7 (til installation af Flash Builder-ekstramodul), følgende distributioner understøttes: Eclipse IDE for Java EE and Java Developers, Eclipse Classic, Eclipse for PHP Developers
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner, multimedier og HTML5-medieafspilning Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelereret databehandling i Premiere Pro, se den seneste liste over understøttede kort
  • Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelereret 3D-rendering med raytracing i After Effects, se den seneste liste over understøttede kort
  • Valgfrit: Tangent CP200 family- eller Tangent Wave-kontrolflade til Speedgrade
  • Valgfrit: Til SDI-output kræves et NVIDIA Quadro SDI Output-kort til Speedgrade
  • Valgfrit: Harddisk med 7200 RPM eller hurtigere (der anbefales flere hurtige diskdrev, helst med en RAID 0-konfiguration) til videoprodukter
  • Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

Mac OS

• Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
  • Mac OS X v10.6.8 eller v10.7
  • 4 GB RAM (8 GB anbefales)
  • 15.5 GB ledig plads på harddisken, yderligere ledig plads kræves under installation (kan ikke installeres på et drev, som bruger et filsystem, der skelner mellem store og små bogstaver eller på flytbare flash-baserede lagerenheder)
  • Der kræves yderligere diskplads til diskcache, forhåndsvisningsfiler og andre arbejdsfiler, 10 GB anbefales
  • Skærmopløsning på 1280 × 900 med 16-bit farver og 512 MB VRAM, skærmopløsning på 1680 × 1050 kræves og en ekstra professionelt kalibreret visningsskærm anbefales til Speedgrade
  • OpenGL 2.0-kompatibelt system
  • Dvd-rom-drev, som er kompatibelt med 2-lags dvd'er (SuperDrive til at brænde dvd'er, Blu-ray-brænder til at oprette Blu-ray-diske)
  • Java™ Runtime Environment 1.6
  • Eclipse™ 3.7 Cocoa-version (til installation af Flash Builder-ekstramodul), følgende distributioner understøttes: Eclipse IDE for Java EE and Java Developers, Eclipse Classic, Eclipse for PHP Developers
  • Programmet QuickTime 7.6.6 kræves til QuickTime-funktioner, multimedier og HTML5-medieafspilning Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelereret databehandling i Premiere Pro, se den seneste liste over understøttede kort
  • Valgfrit: Adobe-certificeret GPU-kort til GPU-accelereret 3D-rendering med raytracing i After Effects, se den seneste liste over understøttede kort
  • Valgfrit: Tangent CP200 family- eller Tangent Wave-kontrolflade til Speedgrade
  • Valgfrit: Harddisk med 7200 RPM eller hurtigere (der anbefales flere hurtige diskdrev, helst med en RAID 0-konfiguration) til videoprodukter
  • Bredbåndsinternetforbindelse og registrering kræves til softwareaktivering, validering af abonnementer og adgang til onlinetjenester.* Det er ikke muligt at aktivere via telefonen.

* Dette produkt kan integreres med eller tillade adgang til bestemte onlinetjenester, som hostes af Adobe eller tredjepart ("onlinetjenester"). Onlinetjenester er kun tilgængelig for brugere, der er fyldt 13 år, og kræver accept af yderligere betingelser for brug og Adobes politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Onlinetjenester er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog, og de kræver muligvis brugerregistrering og kan blive afbrudt eller ændret helt eller delvist uden varsel. Ekstra gebyrer eller abonnementer kan blive opkrævet.