For oplysninger om afinstallation af CS6 apps besøg Installationsvejledning til Creative Suite 6.

Adobe Application Manager giver dig mulighed for at fjerne produktet fra din computer. Adobe Application Manager leveres sammen med Adobe Creative Suite 5-, CS5.5-, CS5- og CS5.5-punktprodukter.

Vigtigt! Forsøg ikke at afinstallere eller fjerne CS5- eller CS5.5-programmer manuelt ved at trække mapper til Papirkurv (Windows eller Mac OS). Dette kan medføre problemer, når du prøver at geninstallere Creative Suite-produktet.

Afinstaller Creative Suite 5 eller CS5.5 (Windows XP)

1. Vælg Start > Kontrolpanel > Tilføj eller fjern programmer.
  2. Vælg en udgave eller et Creative Suite 5- eller 5.5-produkt fra listen, og klik på Rediger/Fjern.
  3. Vælg de elementer, du vil fjerne.
Indstillinger til afinstallation
  1. Vælg for at fjerne indstillinger eller deaktivere dit produkt.

Bemærk: Opret forbindelse til internettet for at deaktivere.

Vigtigt! Hvis du planlægger at geninstallere Creative Suite-versionen eller -produktet på den samme computer, kan du beholde din aktivering. Du kan finde yderligere oplysninger under Aktivering og deaktivering (1008779).

1. Klik på Afinstaller.

Afinstaller Creative Suite 5 eller CS5.5 (Windows 7, Windows Vista)

1. Vælg Start > Kontrolpanel > Programmer og Funktioner.
  2. Vælg en udgave eller et Creative Suite 5- eller 5.5-produkt fra listen, og klik på Afinstaller/Rediger.
  3. Vælg de elementer, du vil fjerne.
Indstillinger til afinstallation
  1. Vælg for at fjerne indstillinger eller deaktivere dit produkt.

Bemærk: Opret forbindelse til internettet for at deaktivere.

Vigtigt! Hvis du planlægger at geninstallere Creative Suite 5-versionen eller -punktproduktet på den samme computer, kan du beholde din aktivering. Du kan finde yderligere oplysninger under Aktivering og deaktivering  (1008779).

1. Klik på Afinstaller.

Afinstaller Creative Suite 5 eller CS5.5 (Mac OS)

1. Naviger til /Applications/Utilities/Adobe Installers/.
  2. Dobbeltklik på et afinstallationsalias for en Creative Suite 5- eller 5.5-version eller produkt.
  3. Vælg de elementer, du vil fjerne.
Afinstaller PS
  1. Vælg for at fjerne indstillinger eller deaktivere dit produkt.

Bemærk: Opret forbindelse til internettet for at deaktivere.

Vigtigt! Hvis du planlægger at geninstallere Creative Suite 5-versionen eller -punktproduktet på den samme computer, kan du beholde din aktivering. Du kan finde yderligere oplysninger under Aktivering og deaktivering  (1008779).

1. Klik på Afinstaller.