Fejlfinding ved aktivering af Adobe Digital Editions.

Vises der en fejlmeddelelse, når du aktiverer Adobe Digital Editions? I så fald skal du prøve løsningerne på denne side.

E_AUTH_NOT_READY

Dette problem opstår, når der er en fejl i godkendelsesoplysningerne. Følg disse trin for at genopbygge aktiveringsfilen.

Mac OS

1. Åbn Adobe Digital Editions.

2. Tryk på Kommando+Skift+D for at fjerne godkendelsen af Adobe Digital Editions.

3. Vælg Fjern godkendelse.

4. Klik på OK, og luk Adobe Digital Editions.

5. Åbn /Brugere/Bibliotek/Application Support/Adobe/Digital Editions, og træk filen activation.dat til papirkurven.

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde filen activation.dat i Mac OS X 10.7 eller nyere, kan du læse mere under Brugerens biblioteksmappe vises ikke i Mac OS X 10.7 og nyere.

6. Åbn Adobe Digital Editions, og godkend programmet på ny.

Windows XP, Vista, 7, 8.1 og 10

1. Åbn Adobe Digital Editions.

2. Tryk på Ctrl+Skift+D for at fjerne godkendelsen af Adobe Digital Editions.

3. Vælg Fjern godkendelse.

4. Klik på OK, og luk Adobe Digital Editions.

Fejlfinding ved problemer med fjernelse og genoprettelse af godkendelse på Windows

Bemærk:

Disse opgaver kræver, at du foretager ændringer i Windows-registreringsdatabasen. Registreringsdatabasen indeholder systemrelaterede oplysninger, der er nødvendige for din computer og programmerne. Inden du foretager ændringer i registreringsdatabasen, skal du sikkerhedskopiere den. Adobe yder ikke support i forbindelse med problemer, der opstår som følge af forkert udførte ændringer i registreringsdatabasen.

Du kan få flere oplysninger om Windows-registreringsdatabasen og programmet Registreringseditor på Microsofts supportwebsted.

Hvis du ikke kunne fjerne godkendelsen på Windows, kan du fjerne godkendelsesoplysningerne i registreringsdatabasen.

1. Luk alle åbne programmer.
  2. Vælg Start > Kør.
  3. I dialogboksen Åbn skal du indtaste regedit og dernæst trykke på Enter. Registreringseditoren åbnes.
  4. Til venstre i Registreringseditor skal du finde registreringsnøglen HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Adept
  5. Vælg nøglen Adept.
  6. Vælg Filer > Eksporter.
  7. I dialogboksen Eksporter registreringsdatabasefil skal du vælge Markeret gren under Eksporter område. Angiv et navn og en placering for sikkerhedskopien af registreringsnøglen. Klik på Gem.
  8. Højreklik på Adept-nøglen, og vælg Slet.
  9. Klik på OK i dialogboksen Bekræft sletning af nøgle.
  10. Luk registreringseditoren
  11. Åbn Adobe Digital Editions, og godkend programmet på ny.

E_ADEPT_REQUEST_EXPIRED

Fejlen kan opstå, når du aktiverer Adobe Digital Editions eller læser EPUB-dokumenter.

Opløsning

Du kan prøve at løse dette problem ved at sørge for, at computerens systemklokkeslæt, -dato og -tidszone stemmer overens med tidspunktet/datoen/tidszonen ved køb af PDF- eller EPUB-dokumentet.

Yderligere oplysninger

Når du downloader et PDF- eller EPUB-dokument, registrerer Adobes aktiveringsserver dokumentets tidsstempel. Oplysningerne gemmes i bogen. Når du åbner bogen, sammenlignes oplysningerne med systemets aktuelle oplysninger. Hvis systemet har en forkert tids-/dato-/tidszoneindstilling, ignoreres anmodningen af aktiveringsserveren, og du kan ikke læse bogen.

En af følgende systemindstillinger (eller en kombination af dem) forårsager fejlen:

• Forkert klokkeslæt
  • Forkert dato
  • Forkert tidszone

E_AUTH_USERID_INUSE

Denne fejl kan opstå, hvis Adobe Digital Editions er blevet godkendt af en anonym bruger, og du nu forsøger at knytte et Adobe ID til denne anonyme aktivering.

Opløsning

Du kan løse problemet på en af følgende måder:

Slet den anonyme aktivering (Ctrl+Skift+D på Windows og Kommando+Skift+D på Mac), og godkend Adobe Digital Editions med dit aktuelle Adobe ID.

Bemærk:

Når du har udført ovenstående handling, kan du ikke længere åbne de bøger, du allerede har i Adobe Digital Editions.

ELLER

Opret et nyt Adobe ID, og aktivér din konto med det.

Bemærk:

Når du har udført ovenstående handling, kan du stadig læse dit indhold på computeren, men du skal måske foretage en ny godkendelse af den enhed, du læser e-bøger på med dit Adobe ID.

Andre aktiveringsfejl

Her er nogle af de andre aktiveringsfejlkoder, der muligvis vises:

Fejlkode Hjælp til fejlfinding
E_ADEPT_NOT_READY eller E_ACT_NOT_READY Prøv at fjerne godkendelsen af Adobe Digital Editions, og godkend derefter programmet igen
E_ADEPT_INTERNAL Se Fejl "E_ADEPT_INTERNAL" | Download af beskyttet e-bog | Digital Editions
E_AUTH_BAD_DEVICE_KEY Se Fejl "E_AUTH_BAD_DEVICE_KEY" | Digital Editions | Mac OS X