Almindelige licensproblemer

Her kan du læse om, hvordan du kan løse de almindelige problemer, der kan opstå i forbindelse med brugen af CC 2019-software.

Problemer med Nøglering eller Legitimationsstyring

Hvis der i macOS vises en dialogboks, hvor Adobes licensstyringssystem forsøger at få adgang til Nøglering, skal du læse dette dokument.

Hvis du får en fejlmeddelelse om, at de Adobe-licenscertifikater, der er installeret i Nøglering eller Legitimationsstyring, ikke betragtes som pålidelige, skal du læse dette dokument.

Gæstekonti i operativsystemet understøttes ikke

Installation og brug af Adobe Creative Cloud-apps vha. gæstekonti er hverken anbefalet eller understøttet. Du kan læse mere om emnet i Gæstekonti i operativsystemet understøttes ikke | CC 2019

Sprogindstillingerne i abonnementet og programmerne stemmer ikke overens

Nogle abonnementer har specifikke begrænsninger mht. hvilke sprogversioner der må bruges. Du kan læse mere om emnet i dette dokument.

Lightroom Classic CC beder dig logge ind efter opdatering

Hvis licensen til den tidligere installerede version af Lightroom Classic CC blev udstedt og udsendt af IT-administratorer ved hjælp af et virksomhedsserienummer, så bør slutbrugerne ikke opdatere til den nyeste version af Lightroom Classic. Klik her for at få flere oplysninger om at gå tilbage til en tidligere version og genoprette adgang.

Forbindelsesproblemer

Hvis din computer ikke kan oprette forbindelse til Adobes aktiveringsservere, kan du prøve at løse problemet ved at følge nedenstående trin i den nævnte rækkefølge.

Kontrollér netværksforbindelsen

• Kontrollér, at du har adgang til websteder via sikre forbindelser. For eksempel: https://www.adobe.com.
  • Operativsystemets værtsfiler knytter værtsnavne til IP-adresser. Hvis en værtsfil ikke er konfigureret korrekt, kan det medvirke, at computeren ikke kan oprette forbindelse til Adobes servere. Du kan læse om, hvordan du tjekker din værtsfil, i dette dokument.

Understøttelse af proxy

Du kan læse om de forskellige niveauer af understøttelse af proxy-miljøer i Creative Cloud-programmer og -tjenester i Understøttelse af proxy i Creative Cloud-programmer.

Hvis du bruger Adobe-programmer i macOS, kan du opleve, at du bliver bedt om proxy-legitimationsoplysninger, selv om de allerede er angivet i Creative Cloud-programmet. Du kan læse mere om emnet på denne side.

Aktiveringsproblemer

Ved aktivering oprettes der forbindelse mellem en app eller tjeneste og en gyldig brugerlicens. For de fleste apps er processen meget enkel, og den igangsættes automatisk, når du logger på. Dog kan der af og til opstå fejl – f.eks. at der ikke kan oprettes forbindelse til aktiveringsserveren, eller hvis licensen ikke er aktiv, eller hvis der prøves at installere en app på mere end to computere.

Her er der løsninger på nogle af de almindelige aktiveringsproblemer.

Vi kan ikke bekræfte dit abonnement

Kontrollér, at dit kredit- eller debetkortnummer, udløbsdato, faktureringsadresse og telefonnummer er angivet korrekt uden mellemrum eller bindestreger. Opdater dine kreditkort- og faktureringsoplysninger.

Hvis du bruger et firmakreditkort, skal du sørge for, at du bruger kortindehaverens navn og faktureringsadresse og ikke dine egne oplysninger. Spørg kortindehaveren eller virksomhedens bogholderi, hvis du er i tvivl om navnet og faktureringsadressen.

Kontrollér, at din fødselsdato er angivet korrekt

Hvis fødselsdatoen mangler eller er ugyldig, kan det påvirke din mulighed for at bruge Creative Cloud. Du kan læse mere om emnet i Fejl: Du er ikke berettiget til at anvende Creative Cloud.

Adobe-licenscertifikater vises som værende ikke pålidelige

Hvis du får en fejlmeddelelse om, at de Adobe-licenscertifikater, der er installeret i Nøglering eller Legitimationsstyring, ikke betragtes som pålidelige, skal du læse denne side.

Hjælp til bestemte fejlkoder

Du kan læse om fejlfinding af bestemte fejlkoder i Licensproblemer | CC 2019.