Creative Cloud-versionen CC 2019 eller nyere bruger en række sikkerhedsfunktioner i operativsystemet for at sikre og beskytte dine apps og abonnementer.

Gæstekonti i moderne operativsystemer som macOS og Windows 10 har stærkt begrænsede rettigheder og har f.eks. ikke skriveadgang til placeringer, hvor Creative Cloud-applikationer har brug for at gemme data. Desuden slettes alle filer, der oprettes af gæstebrugeren, så snart brugeren logger ud.

Installation og brug af Adobe Creative Cloud-apps vha. gæstekonti er derfor hverken anbefalet eller understøttet.

Løsning

Adobe anbefaler, at du bruger almindelige brugerkonti til at installere Creative Cloud-programmer.