Få mere at vide om, hvordan du downloader og anvender Photoshop Fix, Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Preview CC og Lightroom for mobile

Adobe Photoshop Fix

Fix_1

Brug Adobe Photoshop Fix til at kombinere styrken i Adobe Photoshop-desktopsoftware med det praktiske i mobilsoftwaren for at få en kreativ, brugervenlig fotoredigeringsoplevelse på din iPhone eller iPad. Reparer, udjævn, blødgør, gør lysere, og foretag andre ændringer og justeringer i dine fotos for at få det ønskede udseende. Adobe Creative Clouds forbundne arbejdsgange i Fix giver desuden ubegrænsede kreative muligheder.

Download: iTunes

Ofte stillede spørgsmål om Adobe Photoshop Fix

Kom godt i gang med Photoshop Fix

Adobe Photoshop Mix

Mix_1

Brug Adobe Photoshop Mix til at kombinere styrken i Adobe Photoshop-software med det praktiske i mobilsoftwaren for at få en kreativ, brugervenlig fotoredigeringsoplevelse på din iPhone, iPad eller Android-telefon. Muligheden for at klippe billeder ud, blande dem og redigere billeder uden at ødelægge noget betyder, at det oprindelige foto forbliver uberørt. Desuden kan du i Creative Cloud-tilknyttede arbejdsgange i Mix få ubegrænsede kreative muligheder.

Download: iTunes | Google Play

Ofte stillede spørgsmål om Adobe Photoshop Mix

Kom godt i gang med Photoshop Mix

Adobe Preview CC

preview_2

Adobe Preview CC er en Photoshop-ledsagerapp til iOS, der gør det muligt at se eksempler på designs i realtid, mens du redigerer dem i Photoshop. Med Preview CC kan du være sikker på, at dit design vises på enhederne nøjagtigt, som du vil have dem vist. Preview CC fremskynder designprocessen og reducerer den tid, der bruges på at teste på flere skærmstørrelser.
Hvis du har et dokument med tegnebrætter, forsøger Forhåndsvisning af enheder at vise dig det korrekte tegnebræt ved at sammenligne størrelse og placering af tegnebrættet med størrelsen på den tilsluttede enhed.

Download: Preview CC er ikke længere tilgængelig til download, og den opdateres heller ikke fra oktober 2017.

Ofte stillede spørgsmål om Adobe Preview CC

Hjælp til Photoshop | Forhåndsvisning af enheder

Adobe Lightroom til mobil

LR_1

Belys dine smukke billeder med Adobe Lightroom. Teknologien i Adobe Photoshop Lightroom til mobil gør det muligt at skabe og dele professionelle kvalitetsbilleder fra din smartphone eller tablet. Og når du er klar til at bringe dine billeder op på næste niveau, får du med vores prøveversion af Adobe Creative Cloud Photography-planen mulighed for at se, organisere, redigere og dele dine billeder på tværs af mobile enheder, computere og internettet. Det er dine billeder - på ét sted.

Download: iTunes | Google Play

Ofte stillede spørgsmål om Adobe Lightroom til mobil

Kom godt i gang med Lightroom til mobil

Adobe Photoshop Sketch

photoshop_sketch_mnemonic_no_shadow_128px

Adobe Photoshop Sketch giver dig inspiration, udtryksfulde tegninger og dit kreative community på ét sted på din iPhone eller iPad. Forvandl dine ideer til projekter, del dem på Behance, og få øjeblikkelig feedback. Sketch giver dig frihed til at finde inspiration, udforske ideer og få feedback fra ligesindede - uanset hvor du befinder dig.

Download: iTunes

Ofte stillede spørgsmål om Adobe Photoshop Sketch

Kom godt i gang med Photoshop Sketch

Se også: