Kui ostiste Adobelt, vaadake, kuidas oma plaan või tasuta prooviperiood tühistada. Kui ostsite mujalt, pöörduge otse kaupluse poole.

Kuidas tühistada prooviperioodi või tellimust


Saate oma prooviperioodi või individuaalse plaani (ostetud Adobelt) tühistada oma Adobe konto lehe kaudu. 

  Logige sisse lehele https://account.adobe.com/plans.
 

Logige oma Adobe kontole sisse

  Klõpsake Halda plaani või Kuva plaan plaani jaoks, mida soovite tühistada.

Klõpsake Halda plaani või Kuva plaan

  Klõpsake jaotises Plaani teave valikut Tühista plaan.
 

Klõpsake valikut Tühista plaan

 Te ei näe valikut Tühista plaan? Valik pole saadaval, kui töötleme teie makset või kui meil oli sellega probleem. Proovige uuesti 24 tunni pärast.

   Näidake ära tühistamise põhjus ja klõpsake Jätka.

Valige tühistamise põhjus

  Tühistamise lõpuleviimiseks järgige ekraanil kuvatavaid juhiseid. 

Meeskondadele mõeldud plaani tühistamine

Meeskondadele mõeldud tellimuse tühistamiseks võtke meiega ühendust.

Tühistamistasu ja raha tagastamine

Raha tagastamine sõltub tühistamise ajast ja teie ostetud tellimuse tüübist. Enamuse plaanide korral saate makstud summa täies ulatuses tagasi, kui tühistate 14 päeva jooksul pärast esmakordset ostmist. Vaadake, kas saate tühistamisel raha tagasi.

Mis juhtub, kui ma oma Creative Cloudi tellimuse tühistan?

Pärast Creative Cloudi tellimuse tühistamist pole teil enam juurdepääsu oma Creative Cloudi rakendustele, samuti enamikule teenustele, mis sisaldusid teie tasulises Creative Cloudi plaani tellimuses.

Pärast Creative Cloudi tellimuse tühistamist on teil jätkuvalt juurdepääs tasuta liikmesuse eelistele.

Pärast tühistamist vähendatakse teie lubatud pilvesalvestusruumi 2 GB-ni. Salvestusruumi piirangu ületamisel on teil 90 päeva oma võrgus kasutatava salvestusruumi vähendamiseks. 90 päeva järel võite kaotada juurdepääsu mõningatele või kõigile oma Creative Cloudi serverites asuvatele failidele. Lisateavet oma salvestusruumi kohta saate jaotisest Kuidas saan teada, kui palju salvestusruumi olen kasutanud?

Kui salvestasite oma tööd arvutisse, siis teil on jätkuvalt juurdepääs nendele oma seadmes asuvatele failidele.

Adobe jätkab teie originaalpiltide säilitamist ühe aasta jooksul pärast teie liikmesuse lõppemist. Selle aja jooksul saate jätkuvalt Lightroomi käivitada, et laadida alla oma algfaile meie pilveteenustest.

Lightroomi töölauarakenduse kaudu on teil endiselt juurdepääs kõikidele oma kohalikule kõvakettale salvestatud fotodele. Võite jätkata fotode importimist ja korraldamist ning redigeeritud fotode väljastamist eksportimise, avaldamise, printimise, veebi või slaidiseansi kaudu. Juurdepääs moodulitele Develop ja Map ning Lightroom for mobile ei ole pärast teie liikmesuse lõppemist saadaval.