Tuotteiden ja käyttöoikeuksien lisäys VIP-sopimuksiin (yritys- ja työryhmätuotteet)

Jos hallinnoit VIP-sopimusta, voit ostaa lisätuotteita ja ‑käyttöoikeuksia suoraan Admin Consolesta. Tämän jälkeen käyttäjät voivat välittömästi käyttää näitä tuotteita.

Huomautus:

Jos sinulla ei ole VIP-sopimusta, voit tehdä lisäostoksia vain suoraan asiakaspäällikkösi kautta. Ota yhteyttä asiakaspäällikköösi tai jos tarvitset lisää apua, soita Adoben asiakaspalveluun numeroon 1-800-833-6687.

Lisätuotteiden ostaminen

Toimi seuraavasti, jos haluat ostaa lisätuotteita VIP-sopimustasi varten (yritys- ja työryhmätuotteet):

1. Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Yleiskatsaus tai Tilit.

2. Valitse Lisää tuotteita.

3. Valitse Lisää tuotteita ‑näytössä sopimustyyppi avattavasta Sopimustyyppi-valikosta.

Huomautus:

Kun valitset Yritys (ETLA) ‑sopimustyypin, näyttöön tulee seuraava viesti:

Yritys (ETLA) ‑tuotteiden ostaminen

Jos valitset Yritys (VIP)- tai Työryhmä (VIP) ‑sopimustyypin, organisaatiosi valittua sopimusta varten jo ostamat tuotteet ilmestyvät luettelon alkuun. Niiden perässä on saatavana olevien tuotteiden luettelo.

4. LISÄÄ KÄYTTÖOIKEUKSIA valitun sopimuksen nykyisiin tuotteisiin. Tai LISÄÄ KÄYTTÖOIKEUKSIA saatavana oleviin tuotteisiin. Kun lisäät käyttöoikeuksia saatavana oleviin tuotteisiin, nämä tuotteet lisätään myös sopimukseesi.

Tuotteiden lisääminen valittuun sopimukseen
  5. Kun olet suorittanut valinnat (nykyistä sopimusta varten), valitse Seuraava.

Varoitus:

Sopimusta ei voi vaihtaa, kun olet valitsemassa tuotteita ja käyttöoikeuksia.

Valinnat menetetään käyttöoikeuksia vaihdettaessa
  6. Jos sinulla on jo ostotilausnumero, voit antaa sen myös tilausta tarkistettaessa.

Ostotilausnumeron antaminen

Huomautus:

Ostotilausnumeron antaminen tässä vaiheessa on valinnaista. Näin voit pyytää tuotteita ja aloittaa välittömästi niiden käytön. Sinun on kuitenkin edelleen otettava yhteyttä asiakaspäällikköösi ostoksen suorittamiseksi loppuun.

7. Lisää tarvittaessa lisätuotteita nykyiseen tilaukseesi.

8. Napsauta tilauksen tarkistamisen jälkeen Lähetä tilaus.

Voit nyt antaa organisaatiosi loppukäyttäjien käyttää lisäämiäsi tuotteita.

Lisäkäyttöoikeuksien ostaminen

Jos hallinnoit organisaatiosi VIP-sopimuksia (yritys- ja työryhmätuotteita), voit lisätä käyttöoikeuksia organisaatiosi nykyisiin tuotteisiin.

Voit ostaa lisäkäyttöoikeuksia VIP-sopimuksia varten seuraavasti:

1. Kirjaudu Admin Consoleen ja valitse Tuotteet.

Näyttöön tulee luettelo kaikista sellaisista Adoben tuotteiden sopimuksista, joiden hallinnoijana toimit.

2. Napsauta tuotetta, johon haluat lisätä käyttöoikeuksia.

3. Valitse Lisää käyttöoikeuksia

4. Lisää tarvittava määrä käyttöoikeuksia valittua tuotetta varten Lisää käyttöoikeuksia ‑näytössä.

Lisää käyttöoikeuksia valittua tuotetta varten

Jos sinulla on jo ostotilausnumero, voit halutessasi antaa sen tässä vaiheessa.

Huomautus:

Ostotilausnumeron antaminen tässä vaiheessa on valinnaista. Näin voit pyytää käyttöoikeuksia ja aloittaa välittömästi niiden käytön. Sinun on kuitenkin edelleen otettava yhteyttä asiakaspäällikköösi ostoksen suorittamiseksi loppuun.

5. Valitse Valtuuta ostos.

Tämän työnkulun avulla voit pyytää tuotetta tai käyttöoikeutta lupauksella maksaa 60 päivän kuluessa pyynnön jättämisestä. Ostopyynnön jättämisen jälkeen Adobe myöntää välittömästi oikeudet tuotteiden ja käyttöoikeuksien käyttöön. Lisätietoja on kohdassa Ostopyyntöjen vaatimustenmukaisuus.

Voit nyt antaa organisaatiosi loppukäyttäjien käyttää lisäämiäsi käyttöoikeuksia.