Het probleem heeft betrekking op de oktober-release voor Acrobat DC en Acrobat 2015.

Probleem

PDFMaker werkt niet met Outlook 2007. De optie Converteren naar Adobe PDF hangt vast wanneer u een e-mailbericht naar PDF converteert.

Oplossing

Het probleem is opgelost in de Acrobat DC-patchrelease van 3 november 2016. Deze update wordt automatisch toegepast op alle bestaande installaties van Acrobat DC. U kunt ook Acrobat of Reader DC openen en naar Help > Controleren op updates gaan om te controleren dat u de nieuwste patch hebt.

Details over de release: Releaseopmerkingen | Adobe Acrobat DC, Acrobat Reader DC | Update, 3 november 2016