Over het algemeen is er geen verschil tussen Acrobat voor Windows en Acrobat voor Mac OS. In Help worden enkele uitzonderingen aangegeven. Let vooral op de volgende verschillen:

Algemene sneltoetsen en functies

Windows

Mac OS

Klikken met de rechtermuisknop

Ctrl-klikken

Alt

Option

Ctrl+[teken]

Command+[teken]

Ctrl-klikken

Option-klikken

Ctrl-slepen

Option-slepen

Deze computer

[schijfnaam]

Windows Verkenner

Finder

Open het dialoogvenster Voorkeuren

U opent in Mac OS het dialoogvenster Voorkeuren door Acrobat Pro DC > Voorkeuren te kiezen.

Een geneste lijst vergroten

Items zoals bladwijzers staan soms in geneste lijsten die kunnen worden in- en uitgevouwen. U vouwt een lijst in Mac OS uit door op het naar rechts wijzende driehoekje links van het pictogram te klikken. U vouwt de lijst in door op het naar omlaag wijzende driehoekje te klikken. U vouwt alle items in een lijst met meerdere niveaus uit of in door Option ingedrukt te houden en op het driehoekje te klikken.