Handboek Annuleren

Werken met Adobe Photoshop Lightroom voor mobiele apparaten

1. Handboek Adobe Lightroom
  2. Inleiding
    1. Nieuw in Lightroom
    2. Systeemvereisten voor Lightroom
    3. Lightroom | Algemene vragen
    4. Lightroom-lesbestanden
    5. Werken met Adobe Photoshop Lightroom voor mobiele apparaten
    6. Voorkeuren instellen
  3. Leren in de app
    1. Leren en inspireren in de app
    2. Leren en inspireren in de app | Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Leren en inspiratie in de app | Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  4. Foto's toevoegen, importeren en vastleggen
    1. Foto's toevoegen
    2. Foto's vastleggen met Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Foto's vastleggen met Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    4. Foto's importeren in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    5. Foto's en video's importeren in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  5. Foto's ordenen
    1. Foto's ordenen
    2. Foto's van personen vinden en ordenen in de weergave Personen
    3. Foto's zoeken en indelen in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    4. Foto's zoeken en indelen in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  6. Foto's bewerken
    1. Foto's bewerken
    2. Maskeren in Lightroom
    3. Foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    4. Foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    5. Foto's samenvoegen tot HDR's, panorama's en HDR-panorama's
    6. Verbeter eenvoudig de afbeeldingskwaliteit in Lightroom
  7. Video's bewerken
    1. Video's bewerken
    2. Foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Foto's bewerken in Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  8. Opslaan, delen en exporteren
    1. Uw foto's exporteren of delen
    2. Foto's exporteren en delen in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    3. Foto's opslaan, delen en exporteren met Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
  9. Lightroom voor mobiele apparaten, tv en op het web
    1. Aan de slag met Lightroom voor mobiele apparaten (iOS)
    2. Aan de slag met Lightroom voor mobiele apparaten (Android)
    3. Adobe Photoshop Lightroom op het web
    4. De app Lightroom voor Apple TV installeren
    5. Snelkoppelingen gebruiken in Lightroom voor mobiele apparaten (iOS en Android)
    6. Adobe Photoshop Lightroom voor mobiele apparaten en Apple TV | Veelgestelde vragen
    7. Lightroom-foto's en -video's weergeven op uw tv
    8. Voorinstellingen toevoegen/synchroniseren met mobiele apparaten
  10. Foto's migreren
    1. Apple-fotobibliotheek migreren naar Lightroom
    2. Foto's en video's migreren van Lightroom Classic naar Lightroom
    3. Foto's migreren van Photoshop Elements naar Lightroom

Leer hoe u zich aanmeldt bij de app Adobe Photoshop Lightroom voor mobiele apparaten, hoe u door deze app navigeert, uw foto's ordent en bewerkt, uw verzamelingen online deelt en hoe u foto's na bewerking opslaat op uw apparaat. Leer alles over de speciale ervaring voor het maken van foto's waarmee u RAW-foto's kunt maken, opnamen met bedekkingen kunt maken, verschillende effecten kunt toepassen op uw live-cameraweergave, enz.