Leer hoe u zich aanmeldt bij de app Adobe Photoshop Lightroom CC voor mobiele apparaten, hoe u door deze app navigeert, uw foto's ordent en bewerkt, uw verzamelingen online deelt en hoe u foto's na bewerking opslaat op uw apparaat. Leer alles over de speciale ervaring voor het maken van foto's waarmee u RAW-foto's kunt maken, opnamen met bedekkingen kunt maken, verschillende effecten kunt toepassen op uw live-cameraweergave, enz.

Opmerking:

U bekijkt Help voor Photoshop Lightroom Classic CC (voorheen Lightroom CC).
Niet uw versie? Bekijk de Help voor de gloednieuwe versie van Photoshop Lightroom CC.